Bezienswaardigheden in Charente

Er zijn veel mooie bezienswaardigheden te vinden in het departement Charente. Evenals de andere departementen in de regio Poitou-Charentes, te weten Charente-Maritime, Deux-Sèvres en Vienne, staat ook het departement Charente bekend om zijn rijke geschiedenis. Deze rijke geschiedenis is terug te zien in de vele bezienswaardigheden in Charente. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit mooie departement kunt u onder meer Cassinomagus bezoeken. Cassinomagus is een oude Romeinse stad, die niet ver van de plaats Chassenon lag. Deze bijzonder interessante archeologische vindplaats is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Een bezoekje aan Grottes du Quéroy is leuk voor het hele gezin. Ook een uitstapje naar het kasteel van La Rochefoucauld is de moeite waard. Dit mooie kasteel staat bekend als een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in het departement Charente.

De bezienswaardigheden in Charente op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste bezienswaardigheden in het departement Charente op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig uw vakantie in dit gebied plannen. Elk van de bezienswaardigheden in deze streek is goed bereikbaar vanuit leuke plaatsen als Angoulême, Aubeterre-sur-Dronne, Cognac of Confolens. Elk van deze plaatsen is dan ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied!

Bezienswaardigheden in Charente

Deze bezienswaardigheden in Charente bezoeken?

Wilt u een of meerdere bezienswaardigheden in Charente zelf bezoeken? Dat kan! Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze mooie streek op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig uw vakantie in het departement Charente plannen en genieten van een fijne vakantie vanaf uw eigen vakantieadres in deze mooie streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk