Bezienswaardigheden in Deux-Sèvres

In het departement Deux-Sèvres is veel te zien en te beleven.Bezienswaardigheden in Deux-Sèvres Dit departement is dan ook een meer dan geschikte vakantiebestemming. Samen met de departementen Charente, Charente-Maritime en Vienne maakt het departement Deux-Sèvres deel uit van de regio Poitou-Charentes. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden in Deux-Sèvres te vinden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied kunt u onder meer de prachtige Abbaye Royale de Celles-sur-Belle bezoeken. Deze mooie abdij kent een rijke geschiedenis en behoort tot de mooiste bouwwerken in deze regio. Een bezoekje aan het indrukwekkende kasteel van Coudray-Salbart is leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan het Marais Poitevin is de moeite waard. Dit prachtige moerasgebied ligt bij de mooie stad Niort en staat ook wel bekend als ‘la Venise Verte’, oftewel het ‘Groene Venetië’, vanwege de vele kanaaltjes. Er zijn zoveel bezienswaardigheden in Deux-Sèrvres dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen.

De bezienswaardigheden in Deux-Sèvres op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Deux-Sèvres op een rijtje gezet. Elk van deze bezienswaardigheden is prima bereikbaar vanuit plaatsen als Niort en Parthenay. Beide plaatsen zijn dan ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze mooie streek!

Bezienswaardigheden in Deux-Sèvres

Deze bezienswaardigheden in Deux-Sèvres bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Deux-Sèvres zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in deze mooie streek op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Deux-Sèvres!