Vakantiepark Bourg Est – Vigelière

Vakantiepark Bourg Est – Vigelière is een kleinschalig vakantiepark met luxe vakantievilla’s dat bij het plaatsje Les Forges in het departement Deux-Sèvres ligt.Vakantiepark Bourg Est – Vigelière In de omgeving van dit vakantiepark is veel te zien en te beleven, waardoor vakantiepark Bourg Est – Vigelière een ideale vakantiebestemming is voor een veelzijdige vakantie in de regio Poitou-Charentes.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Vakantiepark Bourg Est – Vigelière

In het departement Deux-Sèvres is veel te zien en te beleven. Zo is het Marais Poitevin absoluut een bezoekje waard. Dit prachtige moerasgebied staat ook wel bekend als ‘La Venise Verte’, oftewel het ‘groene Venetië’. Dit is niet vreemd gezien de vele prachtige kanalen. U kunt dit mooie gebied dan ook per boot verkennen, hoewel er ook vele mooie wandelroutes zijn uitgezet. Ook elders in de regio Poitou-Chartentes is genoeg te zien. Van prachtige kastelen als het kasteel van la Rochefoucauld en het kasteel van Coudray-Salbart tot aan andere indrukwekkende bouwwerken zoals de bijzondere abdijkerk van Saint-Savin-sur-Gartempe. Ook uitstapjes naar het leuke Fort Boyard en het amfitheater van Saintes mogen niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op vakantiepark Bourg Est – Vigelière.
Vakantiepark Bourg Est – Vigelière

Over vakantiepark Bourg Est – Vigelière

De luxe en sfeervolle vakantievilla’s op dit mooie vakantiepark zijn allemaal vrijstaand. Elk van de villa’s staat op een ruim en fraai eigen kavel, met ruime tuin. Ook beschikken de meeste villa’s over een overdekt terras. Op het vakantiepark kunt u verder genieten van een potje tennis op de tennisbaan, of een frisse duik nemen in het bijhorende zwembad. Voor de golfliefhebbers onder ons is dit vakantiepark een ideale vakantiebestemming, want vlak bij het vakantiepark ligt een golfbaan met 27 holes. Wanneer u uw vakantie door wenst te brengen in een van de meest zonrijke regio’s van Frankrijk, is vakantiepark Bourg Est – Vigelière een prima vakantiebestemming!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Deux-Sèvres ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk