Vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis

Vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis is een comfortabel vakantiepark in de regio Poitou-Charentes. Dit vakantiepark ligt bij het plaatsje Les Forges, in een prachtige en zonnige omgeving. Mooie plaatsen als Poitiers en Niort liggen op rijafstand. Ook is er veel te zien en te doen in de omgeving, wat vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis tot een ideale vakantiebestemming maakt.

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis

Rondom vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis is veel te zien en te beleven. Zo behoren bezoekjes aan mooie kastelen als het kasteel van Coudray-Salbart en het kasteel van La Rochefoucauld tot de mogelijkheden. Het prachtige moerasgebied Marais Poitevin staat ook wel bekend als ‘La Venise Verte’, vanwege haar vele mooie kanalen. Dit mooie landschap leent zich uitstekend voor mooie wandeltochten en fietstochten. In het aangrenzende departement Charente liggen de Grottes du Quéroy. Deze mooie grotten behoren tot de mooiste grotten in de regio Poitou-Charentes en zijn dan ook meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Ook zijn er genoeg leuke steden en dorpen om te bezoeken. Zo is de schitterende middeleeuwse plaats Parthenay absoluut een bezoekje waard. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie plaats kunt u gerust een middag de tijd nemen. Ook plaatsen als Niort en Poitiers beschikken over een prachtig historisch centrum en zijn erg leuk om te verkennen.
Vakantiepark Domaine Les Forges - Bois Senis

Over vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis

De vakantievilla’s op vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis liggen op ruim opgezette en goed verzorgde kavels. Elk van de vakantievilla’s is van alle gemakken voorzien. Het zal u aan luxe en comfort dan ook zeker niet ontbreken. Vanaf het overdekte terras kunt u genieten van een mooi uitzicht op de ruime tuin. Er is een vaste barbecue aanwezig, waardoor u hier tijdens de warme zomeravonden heerlijk met zijn allen kunt genieten. In iedere villa is uiteraard sprake van gratis wifi. Ook is er een leuke speeltuin en een zwembad, zodat ook de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Vakantiepark Domaine Les Forges – Bois Senis is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Deux-Sèvres ook interessant: