Vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne

Vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne is een prachtig vakantiepark bij het plaatsje Les Forges, in het departement Deux-Sèvres. Het vakantiepark ligt ongeveer 45 kilometer ten westen van de mooie plaats Poitiers. Dit maakt vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Poitou-Charentes.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne

In de omgeving van vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne is veel te zien en te beleven. De regio Poitou-Charentes staat bekend om haar veelzijdigheid. Zo behoort een bezoekje aan mooie kastelen als het kasteel van La Rochefoucauld en het kasteel van Coudray-Salbart tot de mogelijkheden. Beide kastelen zijn leuk om te bezoeken voor jong en oud. De abdij van Saint-Savin-sur-Gartempe is bijzonder indrukwekkend en ligt op iets meer dan een uur rijden ten oosten van het vakantiepark en is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Deze enorme abdijkerk staat bekend om haar vele mooie muurschilderingen uit de elfde en twaalfde eeuw na Christus en behoort tot de oudste kerken in de regio. Het oude Romeinse amfitheater van Saintes is nog ouder en dateert uit de eerste eeuw. Dit amfitheater is een van de mooiste overblijfselen van het Romeinse Rijk in dit gedeelte van Frankrijk. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het prachtige moerasgebied Marais Poitevin. Ook bezoekjes aan Fort Boyard en de Zoo van La Palmyre mogen niet op het lijstje ontbreken. Ook aan mooie plaatsen geen gebrek in de omgeving van vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne. Van mooie grotere plaatsen als Poitiers, Niort, La Rochelle en Angoulême tot aan prachtige plaatsjes als Aubeterre-sur-Dronne, Parthenay en Brouage.
Vakantiepark L’Aveneau - Vieille Vigne

Over Vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne

Wanneer u uw vakantie doorbrengt op vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne hoeft u zich geen moment te vervelen. De sfeervolle villa’s op dit vakantiepark zijn van alle luxe voorzien. Zo beschikken veel woningen over een overdekt terras, waar u kunt genieten van een ruime tuin. Ook zijn er vakantiehuizen met zwembad, waar het tijdens de warme zomerdagen heerlijk vertoeven is. Ook is er een groot algemeen zwembad te vinden op het vakantiepark, evenals een tennisbaan en een voetbalveld. Uiteraard is er ook een Jeu de boules baan. Bij het vakantiepark is ook een mooie golfbaan te vinden. Vakantiepark L’Aveneau – Vieille Vigne is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in Poitou-Charentes!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Deux-Sèvres ook interessant: