Vakantiepark Le Bois aux Daims

Vakantiepark Le Bois aux Daims is een mooi vakantiepark van Center Parcs bij het plaatsje Morton, in het departement Vienne.Vakantiepark Le Bois aux Daims Het vakantiepark ligt in de vallei van de rivier Loire, vlakbij de wijngaarden van Anjou-Saumur. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Over vakantiepark Le Bois aux Daims

Vakantiepark Le Bois aux Daims is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin. Het park is omgeven door een mooi natuurgebied, waardoor u hier helemaal tot rust kunt komen. De verschillende bungalows op dit vakantiepark zijn geschikt voor gezelschappen tot zes personen. Op het park is een groot subtropisch zwemparadijs aanwezig. In de Aqua Mundo kunnen jong en oud zich uren vermaken. Zo zijn er maar liefst vier glijbanen en ook is er een dubbele waterspeeltuin. In de uitgebreide spa kunt u helemaal tot rust komen. Op het vakantiepark zijn verschillende restaurants aanwezig waar u aan het juiste adres bent voor een heerlijke maaltijd. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Ook zijn er tafeltennistafels en is er een voetbalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bent u op zoek naar een geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin? Dan is vakantiepark Le Bois aux Daims een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Le Bois aux Daims

In de omgeving van dit mooie vakantiepark is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de indrukwekkende abdijkerk van Saint-Savin-sur-Gartempe bezoeken. Deze abdijkerk staat bekend om de vele mooie muurschilderingen uit de elfde en twaalfde eeuw. Ook zijn er talloze mooie plaatsjes te vinden in de omgeving van het vakantiepark. Zo zijn plaatsjes als Angles-sur-l’Anglin, Chauvigny en Montmorillon elk stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken. Tot slot is ook de grotere stad Poitiers leuk om te bezoeken. In het historische centrum van deze mooie plaats zijn talloze leuke winkeltjes en restaurants te vinden.

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Bois aux Daims

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Vienne? Boek uw verblijf op dit vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vienne ook interessant: