Bezienswaardigheden in Hautes-Alpes

In het departement Hautes-Alpes is veel te zien en te beleven. Op deze pagina zijn de verschillende bezienswaardigheden in dit prachtige departement voor u op een rijtje gezet. Er zijn vele mooie bezienswaardigheden in Hautes-Alpes, zoals bijvoorbeeld het prachtige Lac de Serre-Ponçon vlakbij de plaats Embrun. Een prachtig stuwmeer dat bekend staat als het grootste kunstmatige meer van Europa. De fanatieke fietsers onder ons kunnen niet om de Col d’Izoard of de Col du Galibier heen. Beide beklimmingen worden met regelmaat opgenomen in de route van het grootste wielerspektakel ter wereld: de Tour de France. De combinatie van de prachtige natuur, de leuke bezienswaardigheden en prachtige plaatsen maken van het departement Hautes-Alpes een geliefde vakantiebestemming.

De bezienswaardigheden in Hautes-Alpes op een rij

De verschillende bezienswaardigheden in Hautes-Alpes zijn voor u op een rij gezet. Van de indrukwekkende cols als de Galibier en de Izoard tot aan het evenzo indrukwekkende fort Queyras, bij het plaatsje Château-Ville-Vieille. Elk van de volgende bezienswaardigheden in Hautes-Alpes is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In het departement Hautes-Alpes zijn ook verschillende leuke plaatsen te vinden, van Embrun tot aan Gap en het indrukwekkende Briançon. Elk van deze plaatsen is een ideale uitvalbasis om de verschillende bezienswaardigheden in deze streek te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Hautes-Alpes

Deze bezienswaardigheden in Hautes-Alpes bezoeken?

Wilt u een of meerdere van deze leuke bezienswaardigheden in Hautes-Alpes zelf bezoeken? Wij hebben de beste vakantiehuizen, hotels en campings in dit departement van de Provence voor u inzichtelijk gemaakt. Op deze manier kunt u elk van de bovenstaande bezienswaardigheden gemakkelijk bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in Hautes-Alpes. Zoek hier een mooi vakantiehuis, een leuke camping of een goed hotel in de omgeving, voor een heerlijke vakantie!