Bezienswaardigheden in Var

Bezienswaardigheden in Var zijn er in overvloed. Het departement Var is dan ook een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in de Provence. Qua bezienswaardigheden in Var is er voor ieder wat wils: dit gebied heeft veel te bieden. Elk van de bezienswaardigheden in Var is prima bereikbaar vanuit plaatsen als Draguignan, Fréjus, Saint-Tropez, Hyères of Toulon. Elk van deze plaatsen is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied.

De bezienswaardigheden in Var op een rij

Er zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden in dit gebied. Van de prachtige abdij van Le Thoronet, of het indrukwekkende Chartreuse de la Verne in het binnenland tot aan het prachtige natuurgebied dat bekend staat als het Massif de l’Esterel, aan de kust van de Middellandse Zee. Ook is er genoeg te zien en te beleven in kustplaatsen als Fréjus en Saint-Tropez. Zo kan in laatstgenoemde plaats bijvoorbeeld de citadel van Saint-Tropez bezocht worden. En dan hebben we de wereldberoemde Gorges du Verdon en het prachtige Lac de Sainte-Croix nog niet eens genoemd. Elk van deze bezienswaardigheden is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Het departement Var is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie.

Bezienswaardigheden in Var

Deze bezienswaardigheden in Var zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke bezienswaardigheden in het departement Var zelf bezoeken? Wij hebben voor u de beste vakantieverblijven in dit gebied voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bovenstaande bezienswaardigheden bezoeken vanaf uit vakantieadres. Alvast een hele fijne vakantie gewenst!