Steden en dorpen in Alpes-Maritimes

Het departement Alpes-Maritimes is een fijne vakantiebestemming.Steden en dorpen in Alpes-Maritimes Het departement maakt samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes, Var en Vaucluse deel uit van de regio Provence. Mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes zijn er in overvloed. Van de bekende plaatsen aan de Côte-d’Azur als Antibes, Nice, Cannes, Grasse en Menton, tot aan kleinere charmante plaatsjes als Èze, Coaraze en Gourdon. Elk van deze mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes is de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement. Waar u voor een wandeling door de smalle straatjes van de charmante dorpjes in deze streek gerust een middagje de tijd kunt nemen, kunt u in steden als Cannes en Nice gerust meerdere dagen doorbrengen. Vanuit de verschillende plaatsen in Alpes-Maritimes kunt u meerdere bezienswaardigheden bezoeken. Zo zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar het Nationaal Park van Mercantour, Fort Carré of Grotte de Baume Obscure de moeite waard.

De steden en dorpen in Alpes-Maritimes op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Alpes-Maritimes op een rijtje gezet. Elk van deze plaatsen is de moeite waard om te bezoeken. Steden als Nice, Cannes en Grasse zijn bovendien ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het prachtige departement Alpes-Maritimes. Vanuit elk van deze plaatsen zijn de vele leuke bezienswaardigheden in deze streek bijzonder goed bereikbaar!

Steden en dorpen in Alpes-Maritimes

Deze steden en dorpen in Alpes-Maritimes zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze mooie streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Alpes-Maritimes op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!