Steden en dorpen in Var

In het departement Var is veel te zien en te beleven.Steden en dorpen in Var Zoveel zelfs, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes en Vaucluse maakt het departement Var deel uit van de prachtige regio Provence. Mooie steden en dorpen in Var zijn er in overvloed. Zo kunt u gerust uren doorbrengen in prachtige plaatsen als Draguignan, Fréjus, Hyères en de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez. In het binnenland zijn tal van kleinere, charmante plaatsjes te vinden als Tourtour, Lorgues en Villecroze. Als u een liefhebber bent van mooie Franse plaatsen, dan is het departement Var een meer dan geschikte vakantiebestemming!

De steden en dorpen in Var op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in Var op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gedeelte van de Provence. Grotere plaatsen als Draguignan, Brignoles en Hyères zijn bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze mooie streek!

Steden en dorpen in Var

Deze steden en dorpen in Var zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze mooie streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in Var op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in Var eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!