Bezienswaardigheden in Bouches-du-Rhône

Het departement Bouches-du-Rhône is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in de Provence. Bezienswaardigheden in Bouches-du-Rhône zijn er dan ook genoeg. Het landschap van dit departement, dat ook wel het ‘hart van de Provence‘ wordt genoemd, varieert enorm. Van de prachtige moerassen van de Camargue tot aan het bergachtige gebied dat bekend staat als de Alpilles in het oosten. Het departement Bouches-du-Rhône kent ook een grote verscheidenheid aan prachtige steden en dorpen. Van Aix-en-Provence en Arles tot aan Marseille, Cassis en Saint-Remy-de-Provence. Elk van deze plaatsen is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied.

De bezienswaardigheden in Bouches-du-Rhône op een rij

De leukste bezienswaardigheden in Bouches-du-Rhône zijn op deze pagina voor u op een rijtje gezet. Van prachtige abdijen als de abdij van Montmajour en de abdij van Silvacane, tot aan prachtige sporen uit de tijd van de Romeinen, zoals Glanum en de Arena van Arles. Wanneer u het plaatsje Les Baux-de-Provence bezoekt, kan een bezoekje aan het indrukwekkende Carrières de Lumières niet ontbreken. In deze bijzondere steengroeven worden allerlei mooie schilderijen geprojecteerd. Ook zijn er in dit departement mooie natuurgebieden te vinden, van de Montagne Sainte-Victoire en de Camargue tot aan de Calanques bij Cassis.

Bezienswaardigheden in Bouches-du-Rhône

Vakantiehuizen in Bouches-du-Rhône

Een vakantiehuisje in het departement Bouches-du-Rhône is een ideale manier om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Bouches-du-Rhône

Vanaf de vele leuke campings in het departement Bouches-du-Rhône kunt u gemakkelijk de vele leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Bouches-du-Rhône boeken!

Hotels in Bouches-du-Rhône

Een hotel in Bouches-du-Rhône is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Bouches-du-Rhône

In het departement Bouches-du-Rhône is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen! Wilt u uw vakantie doorbrengen in dit gedeelte van de regio Provence, om zo de leuke bezienswaardigheden in deze veelzijdige streek te bezoeken? Elk van de op deze pagina genoemde bezienswaardigheden is uitstekend bereikbaar vanuit de vele leuke vakantiehuizen, campings en hotels in dit gedeelte van de regio Provence. Veel van de vakantie accommodaties in dit departement liggen in de buurt van leuke steden en dorpen als Aix-en-Provence, Arles, Marseille, Saint-Remy-de-Provence of Tarascon. Deze steden en dorpen zijn niet alleen meer dan de moeite waard om te bezoeken, maar zijn ook bijzonder goed geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Bouches-du-Rhône. Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Bouches-du-Rhône op een rijtje gezet.
Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze streek eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de bezienswaardigheden elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Bouches-du-Rhône ook uit de departementen Hautes-Alpes, Alpes-Maritimes, Alpes-de-Haute-Provence, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet!