Bezienswaardigheden in Hautes-Alpes

In het departement Hautes-Alpes is veel te zien en te beleven. Op deze pagina zijn de verschillende bezienswaardigheden in dit prachtige departement voor u op een rijtje gezet. Er zijn vele mooie bezienswaardigheden in Hautes-Alpes, zoals bijvoorbeeld het prachtige Lac de Serre-Ponçon vlakbij de plaats Embrun. Een prachtig stuwmeer dat bekend staat als het grootste kunstmatige meer van Europa. De fanatieke fietsers onder ons kunnen niet om de Col d’Izoard of de Col du Galibier heen. Beide beklimmingen worden met regelmaat opgenomen in de route van het grootste wielerspektakel ter wereld: de Tour de France. De combinatie van de prachtige natuur, de leuke bezienswaardigheden en prachtige plaatsen maken van het departement Hautes-Alpes een geliefde vakantiebestemming.

De bezienswaardigheden in Hautes-Alpes op een rij

De verschillende bezienswaardigheden in Hautes-Alpes zijn voor u op een rij gezet. Van de indrukwekkende cols als de Galibier en de Izoard tot aan het evenzo indrukwekkende fort Queyras, bij het plaatsje Château-Ville-Vieille. Elk van de volgende bezienswaardigheden in Hautes-Alpes is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In het departement Hautes-Alpes zijn ook verschillende leuke plaatsen te vinden, van Embrun tot aan Gap en het indrukwekkende Briançon. Elk van deze plaatsen is een ideale uitvalbasis om de verschillende bezienswaardigheden in deze streek te bezoeken.

Bezienswaardigheden in Hautes-Alpes

Vakantiehuizen in Hautes-Alpes

Een vakantiehuisje in het departement Hautes-Alpes is een ideale manier om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Hautes-Alpes

Vanaf de vele leuke campings in het departement Hautes-Alpes kunt u gemakkelijk de vele leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Hautes-Alpes boeken!

Hotels in Hautes-Alpes

Een hotel in Hautes-Alpes is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Hautes-Alpes

Het departement Hautes-Alpes staat bekend als een geliefde vakantiebestemming. Er is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Elk van de op deze pagina genoemde bezienswaardigheden is uitstekend bereikbaar vanuit de vele mooie vakantiehuizen, campings en hotels in dit gedeelte van de regio Provence. De bezienswaardigheden in deze veelzijdige streek zijn uitstekend bereikbaar vanuit de verschillende leuke vakantie accommodaties in dit gedeelte van de regio Provence. Bovendien liggen veel vakantie accommodaties in de nabijheid van leuke steden en dorpen. Zo zijn steden en dorpen als Briançon, Embrun, Gap, La Grave en Saint-Véran niet alleen leuke plaatsen om te bezoeken, maar stuk voor stuk ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gebied.

Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Hautes-Alpes op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze streek eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de bezienswaardigheden elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Hautes-Alpes ook uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet.