Bezienswaardigheden in Var

Bezienswaardigheden in Var zijn er in overvloed. Het departement Var is dan ook een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in de Provence. Qua bezienswaardigheden in Var is er voor ieder wat wils: dit gebied heeft veel te bieden. Elk van de bezienswaardigheden in Var is prima bereikbaar vanuit plaatsen als Draguignan, Fréjus, Saint-Tropez, Hyères of Toulon. Elk van deze plaatsen is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gebied.

De bezienswaardigheden in Var op een rij

Er zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden in dit gebied. Van de prachtige abdij van Le Thoronet, of het indrukwekkende Chartreuse de la Verne in het binnenland tot aan het prachtige natuurgebied dat bekend staat als het Massif de l’Esterel, aan de kust van de Middellandse Zee. Ook is er genoeg te zien en te beleven in kustplaatsen als Fréjus en Saint-Tropez. Zo kan in laatstgenoemde plaats bijvoorbeeld de citadel van Saint-Tropez bezocht worden. En dan hebben we de wereldberoemde Gorges du Verdon en het prachtige Lac de Sainte-Croix nog niet eens genoemd. Elk van deze bezienswaardigheden is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Het departement Var is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie.

Bezienswaardigheden in Var

Vakantiehuizen in Var

Een vakantiehuisje in het departement Var is een ideale manier om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Var

Vanaf de vele leuke campings in het departement Var kunt u gemakkelijk de vele leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Var boeken!

Hotels in Var

Een hotel in Var is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Var

In het departement Var is veel te zien en te beleven. Het is dan ook niet voor niets dat dit gedeelte van de regio Provence tot de meest geliefde vakantiebestemmingen in het zuiden van Frankrijk behoort. De combinatie van de vele leuke bezienswaardigheden en mooie steden en dorpen betekent dat u zich geen moment hoeft te vervelen wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gedeelte van de regio Provence. De verschillende bezienswaardigheden in dit gebied zijn uitstekend bereikbaar vanuit de vele mooie vakantiehuizen, campings en hotels in dit gedeelte van de regio Provence. Veel van deze vakantie accommodaties liggen in de nabijheid van leuke steden en dorpen als Brignoles, Callian, Cotignac, Draguignan, Fayence, Flayosc, Fréjus, Grimaud, Hyères, Mons en Saint-Tropez. Dit is slechts een korte opsomming van de vele leuke steden en dorpen in het departement Var.

Elk van deze plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken en is bovendien meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gedeelte van de regio Provence.

Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Var op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in deze streek eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de bezienswaardigheden elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Var ook uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste bezienswaardigheden voor u op een rijtje gezet.