Steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence

Het departement Alpes-de-Haute-Provence is een geliefde vakantiebestemming in de regio Provence.Steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence Er zijn vele mooie steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence te vinden. Van de grotere en bekendere plaatsen als Castellane, Digne-les-Bains en Sisteron, tot aan schilderachtige plaatsjes als Banon, Riez en Moustiers-Sainte-Marie. Elk van deze plaatsjes is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze mooie streek. Voor een uitgebreid bezoek aan deze verschillende plaatsjes kunt u gerust een middag de tijd nemen. Na een fijne wandeling door de vaak prachtige, authentieke straatjes waar deze plaatsen bekend om staan kunt u genieten van een verkoelend drankje op een leuk terras. Vanuit de vele leuke plaatsen in Alpes-de-Haute-Provence kunt u veel verschillende bezienswaardigheden bezoeken. Zo zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar de indrukwekkende citadel van Sisteron, het mooie Lac de Castillon of het prachtige Plateau de Valensole absoluut aan te raden.

De steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence op een rij gezet. Elk van deze mooie plaatsen in Alpes-de-Haute-Provence is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Met name de grotere plaatsen als Castellane, Digne-les-Bains en Sisteron zijn bijzonder goed geschikt als uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit departement in de regio Provence!

Steden en dorpen in Alpes-de-Haute-Provence

Vakantiehuizen in Alpes-de-Haute-Provence

Een vakantiehuisje in het departement Alpes-de-Haute-Provence is een ideale manier om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Alpes-de-Haute-Provence

Vanaf de vele leuke campings in het departement Alpes-de-Haute-Provence kunt u gemakkelijk de vele leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Alpes-de-Haute-Provence boeken!

Hotels in Alpes-de-Haute-Provence

Een hotel in Alpes-de-Haute-Provence is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Alpes-de-Haute-Provence

Het departement Alpes-de-Haute-Provence is zeer geschikt als vakantiebestemming. Niet alleen zijn er veel leuke steden en dorpen te vinden in dit gedeelte van de regio Provence, ook zijn er veel leuke bezienswaardigheden om te ontdekken. Enkele van deze bezienswaardigheden, zoals de citadel van Sisteron, het Lac de Castillon en het Plateau de Valensole hebben wij al genoemd. Er zijn echter nog veel meer leuke bezienswaardigheden te vinden in dit gedeelte van de regio Provence, waaronder de abdij van Ganagobie en Gorges d’ Oppedette. Veel vakantie accommodaties in Alpes-de-Haute-Provence liggen in de nabijheid van een of meerdere leuke bezienswaardigheden of plaatsen. Zo zijn de vele leuke vakantiehuizen, campings en hotels in dit gebied meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van de regio Provence.

Er is zoveel te zien en te beleven in dit gedeelte van de Provence dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Alpes-de-Haute-Provence op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de leuke plaatsen in dit gedeelte van de regio Provence eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de steden en dorpen elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Alpes-de-Haute-Provence ook uit de departementen Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste steden en dorpen voor u op een rijtje gezet.