Steden en dorpen in Alpes-Maritimes

Het departement Alpes-Maritimes is een fijne vakantiebestemming.Steden en dorpen in Alpes-Maritimes Het departement maakt samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes, Var en Vaucluse deel uit van de regio Provence. Mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes zijn er in overvloed. Van de bekende plaatsen aan de Côte-d’Azur als Antibes, Nice, Cannes, Grasse en Menton, tot aan kleinere charmante plaatsjes als Èze, Coaraze en Gourdon. Elk van deze mooie steden en dorpen in Alpes-Maritimes is de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit departement. Waar u voor een wandeling door de smalle straatjes van de charmante dorpjes in deze streek gerust een middagje de tijd kunt nemen, kunt u in steden als Cannes en Nice gerust meerdere dagen doorbrengen. Vanuit de verschillende plaatsen in Alpes-Maritimes kunt u meerdere bezienswaardigheden bezoeken. Zo zijn bijvoorbeeld uitstapjes naar het Nationaal Park van Mercantour, Fort Carré of Grotte de Baume Obscure de moeite waard.

De steden en dorpen in Alpes-Maritimes op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Alpes-Maritimes op een rijtje gezet. Elk van deze plaatsen is de moeite waard om te bezoeken. Steden als Nice, Cannes en Grasse zijn bovendien ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het prachtige departement Alpes-Maritimes. Vanuit elk van deze plaatsen zijn de vele leuke bezienswaardigheden in deze streek bijzonder goed bereikbaar!

Steden en dorpen in Alpes-Maritimes

Vakantiehuizen in Alpes-Maritimes

Een vakantiehuisje in het departement Alpes-Maritimes is een ideale manier om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Alpes-Maritimes

Vanaf de vele leuke campings in het departement Alpes-Maritimes kunt u gemakkelijk de vele leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Alpes-Maritimes boeken!

Hotels in Alpes-Maritimes

Een hotel in Alpes-Maritimes is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Alpes-Maritimes

Alpes-Maritimes is een geliefde vakantiebestemming. Dit departement maakt deel uit van de regio Provence en staat bekend als een gebied waar veel te zien en te beleven is. Zo zijn er niet alleen veel leuke steden en dorpen te vinden in dit gedeelte van de regio Provence, maar ook veel leuke bezienswaardigheden. Naast de eerder genoemde bezienswaardigheden als het Nationaal Park van Mercantour, Fort Carré en Grotte de Baume Obscure, zijn er nog veel meer leuke bezienswaardigheden te vinden in dit gedeelte van de regio Provence. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek, bijvoorbeeld ook de abdij van Lérins, Cemenelum, Gorges de Daluis, Gorges du Cians of de indrukwekkende Route Napoléon bezoeken. Veel van de vakantie accommodaties in Alpes-Maritimes liggen in de nabijheid van een of meerdere leuke bezienswaardigheden of plaatsen.
Zo zijn de vele leuke vakantiehuizen, campings en hotels in dit gebied meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit departement!

Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Alpes-Maritimes op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de leuke plaatsen in dit gedeelte van de regio Provence eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de steden en dorpen elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Alpes-Maritimes ook uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste steden en dorpen voor u op een rijtje gezet.