Steden en dorpen in Var

In het departement Var is veel te zien en te beleven.Steden en dorpen in Var Zoveel zelfs, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Samen met de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes en Vaucluse maakt het departement Var deel uit van de prachtige regio Provence. Mooie steden en dorpen in Var zijn er in overvloed. Zo kunt u gerust uren doorbrengen in prachtige plaatsen als Draguignan, Fréjus, Hyères en de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez. In het binnenland zijn tal van kleinere, charmante plaatsjes te vinden als Tourtour, Lorgues en Villecroze. Als u een liefhebber bent van mooie Franse plaatsen, dan is het departement Var een meer dan geschikte vakantiebestemming!

De steden en dorpen in Var op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in Var op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gedeelte van de Provence. Grotere plaatsen als Draguignan, Brignoles en Hyères zijn bovendien ook meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze mooie streek!

Steden en dorpen in Var

Vakantiehuizen in Var

Een vakantiehuisje in het departement Var is een ideale manier om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gebied te bezoeken. Bekijk het volledige aanbod aan vakantiehuizen in dit gedeelte van de regio Provence bij de onderstaande aanbieders!

Campings in Var

Vanaf de vele leuke campings in het departement Var kunt u gemakkelijk de vele leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence vinden. Wij hebben de beste aanbieders van campings voor u op een rijtje gezet. Via elk van de onderstaande aanbieders kunt u eenvoudig en snel een plekje op een mooie camping in Var boeken!

Hotels in Var

Een hotel in Var is een ideale uitvalsbasis om de verschillende leuke steden en dorpen in dit gedeelte van de regio Provence te ontdekken. Via de onderstaande aanbieders kunt u gemakkelijk en snel een inzage krijgen in het aanbod aan hotels in dit gebied in Frankrijk!

Vakantie in Var

Het departement Var maakt deel uit van de regio Provence en is een geliefde vakantiebestemming. Zo staat deze streek niet alleen bekend om de vele leuke steden en dorpen die wij voor u op deze pagina uitgelicht hebben. Er zijn namelijk ook veel leuke bezienswaardigheden in dit gedeelte van de regio Provence te vinden. Veel van de verschillende vakantie accommodaties in Var liggen in de nabijheid van een of meerdere leuke bezienswaardigheden of plaatsen. Zo behoren onder meer uitstapjes naar bezienswaardigheden als Chartreuse de la Verne, de citadel van Saint-Tropez, de abdij van Le Thoronet, de indrukwekkende Gorges du Verdon of mooie natuurgebieden als Massif de l’Esterel en Massif des Maures tot de mogelijkheden. De verschillende vakantiehuizen, campings en hotels in dit departement zijn meer dan geschikt als uitvalsbasis voor een fijne vakantie in Var.

Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, campings en hotels in Var op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de leuke plaatsen in dit gedeelte van de regio Provence eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Ontdek ook de steden en dorpen elders in de Provence

De veelzijdige regio Provence bestaat naast het departement Var ook uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Hautes-Alpes en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij de leukste steden en dorpen voor u op een rijtje gezet.

Zonnig Zuid-Frankrijk