Bezienswaardigheden in Haute-Savoie

Bezienswaardigheden in Haute-Savoie zijn er in overvloed. Niet alleen staat die departement bekend om haar prachtige landschappen, maar ook om het feit dat hier veel te zien en te beleven is.Bezienswaardigheden in Haute-Savoie Deze streek is een zeer populaire wintersportbestemming, met haar vele mooie bergen en mogelijkheden om te skiën. Ook in de zomermaanden is hier echter genoeg te doen. Zo is een bezoekje aan het Lac d’Annecy absoluut de moeite waard. Hier kunt u tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen in het water. Watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ook kunt u op verschillende locaties aan het meer waterfietsen huren, leuk voor het hele gezin! In de omgeving van dit meer kunt u onder meer het Château de Montrottier of het Château de Menthon-Saint-Bernard bezoeken. Beide kastelen zijn sprookjesachtig mooi en derhalve absoluut een bezoekje waard. Ook de Gorges du Fier is een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken. Er is een pad aangelegd door deze smalle kloof zodat u deze prachtige kloof zelf kunt verkennen. Verblijf u in de omgeving van Chamonix? Dan is een ritje met de Chemin de fer du Montenvers absoluut de moeite waard!

De bezienswaardigheden in Haute-Savoie op een rij

Op deze pagina hebben wij voor u de leukste bezienswaardigheden in Haute-Savoie op een rij gezet. Elk van de genoemde bezienswaardigheden is eenvoudig bereikbaar vanuit een van de verschillende leuke plaatsen in deze streek, zoals bijvoorbeeld de prachtige stad Annecy of het leuke Chamonix!

Bezienswaardigheden Haute-Savoie

Deze bezienswaardigheden in Haute-Savoie zelf bezoeken?

Wilt u een of meerdere bezienswaardigheden in dit prachtige gebied zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de beste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de genoemde bezienswaardigheden in Haute-Savoie eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!