Bezienswaardigheden in Isère

Het departement Isère in de regio Rhône-Alpes staat bekend om haar indrukwekkende landschappen. Mooie bezienswaardigheden in Isère zijn er dan ook in overvloed. Dit departement is minder toeristisch dan de departementen die zuidelijker liggen, zoals het departement Drôme of de verschillende departementen van de Provence. Dit lijkt echter niet helemaal terecht. Zo is er genoeg te zien en te beleven in dit gebied. Van het indrukwekkende natuurgebied dat bekend staat als de Vercors tot aan de legendarische Alpe d’Huez, de col die regelmatig onderdeel uitmaakt van de route van de Tour de France. De grot van Choranche is een indrukwekkende grot die volgens de kenners tot de allermooiste grotten in heel Frankrijk behoort. De Gorges de la Bourne is een spectaculaire kloof die u met de auto kunt verkennen. In dit departement is altijd wel wat te zien of te beleven. Ook voor de fietsers en wandelaars onder ons is het departement Isère een heerlijke vakantiebestemming. De vele wandelroutes en uitdagende cols in dit gebied zorgen er voor dat u hier gerust enkele weken door kunt brengen.

De bezienswaardigheden in Isère op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Isère op een rij gezet. Elk van de op deze pagina genoemde bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit plaatsen als Grenoble, Pont-en-Royans en Saint-Antoine-l’Abbaye. Bovendien is elk van deze plaatsen ook absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In elk van deze plaatsen kunt u gerust een middag doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Bezienswaardigheden Isère

Deze bezienswaardigheden in Isère zelf bezoeken?

Wilt u deze bezienswaardigheden in het departement Isère zelf bezoeken? Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u de leukste vakantiehuizen, de beste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden in Isère eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze prachtige streek!