Bezienswaardigheden in Rhône

In het departement Rhône zijn veel leuke bezienswaardigheden te vinden. Dit departement maakt samen met de departementen Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Savoie en Haute-Savoie deel uit van de regio Rhône-Alpes. Deze regio is zeer veelzijdig en staat mede daarom bekend als een geliefde vakantiebestemming. Brengt u uw vakantie door in het departement Rhône? Dan kunt u onder meer leuke bezienswaardigheden als het Antiek Theater van Lugdunum bezoeken. Ook een bezoekje aan de zeer indrukwekkende Notre-Dame de Fourvière is de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Rhône en in de rest van de regio Rhône-Alpes, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen!

De bezienswaardigheden in Rhône op een rij

Op deze pagina zijn de leukste bezienswaardigheden in Rhône op een rijtje gezet. Deze bezienswaardigheden zijn prima bereikbaar vanuit de verschillende leuke plaatsen in dit departement. Zo is de stad Lyon niet alleen een meer dan geschikte uitvalsbasis, maar ook erg leuk om te bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie stad kunt u gerust meerdere dagen de tijd nemen. Ook het middeleeuwse plaatsje Oingt is een geschikte uitvalsbasis en de moeite waard om te bezoeken. Er zijn genoeg leuke plaatsen in het departement Rhône te vinden die de moeite waard zijn om te ontdekken!

Bezienswaardigheden in Rhône

Deze bezienswaardigheden in Rhône zelf bezoeken?

Wilt u deze bezienswaardigheden in Rhône zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de beste campings en de meest comfortabele hotels op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van de bezienswaardigheden op deze pagina eenvoudig bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in het departement Rhône!