Steden en dorpen in Haute-Savoie

Leuke steden en en dorpen zijn er in dit departement in overvloed.Steden en dorpen in Haute-Savoie Het departement Haute-Savoie is een van de acht departementen van de regio Rhône-Alpes. De overige zeven departementen zijn: Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhône en Savoie. Dit departement is een ideale vakantiebestemming, want er zijn veel leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Er is zoveel te zien en te beleven in dit departement dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook is dit gebied een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers!

De steden en dorpen in Haute-Savoie op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Haute-Savoie op een rijtje gezet. Van kleinere, charmante plaatsjes als Abondance, Le Grand Bornand, Sixt-Fer-à-Cheval en Yvoire tot aan grotere plaatsen als Annecy en Chamonix. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Naast de vele leuke steden en dorpen in Haute-Savoie, zijn er in dit gebied ook veel mooie bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze streek, onder meer mooie kastelen als Château de Menthon-Saint-Bernard en Château de Montrottier bezoeken. Ook zijn uitstapjes naar Cirque du Fer-à-Cheval, Gorges du Fier, Lac d’Annecy en Chemin de fer du Montenvers absoluut de moeite waard!

Steden en dorpen in Haute-Savoie

Deze steden en dorpen in Haute-Savoie zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Haute-Savoie op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in dit departement eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!