Steden en dorpen in Rhône

Het departement Rhône ligt in het zuidoosten van Frankrijk, in de regio Rhône-Alpes.Steden en dorpen in Rhône Dit departement staat bekend om zijn belangrijkste stad: Lyon. Het departement Rhône maakt samen met de departementen Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Savoie en Haute-Savoie deel uit van de regio Rhône-Alpes. In deze regio zijn tal van indrukwekkende bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Brengt u uw vakantie door in het departement Rhône? Dan zijn uitstapjes naar mooie plaatsen als Lyon en Oingt absoluut de moeite waard. In de grotere stad Lyon kunt u gerust meerdere dagen doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen.

Lyon is een van de grootste steden van Frankrijk. Oingt staat op zijn beurt bekend als een van de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk en behoort dan ook tot de zogenaamde ‘Les Plus Beaux Villages de France’.

De steden en dorpen in Rhône op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Rhône op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Naast de vele leuke steden en dorpen in Rhône, zijn er in dit departement ook vele leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Rhône, onder meer het Antiek theater van Lugdunum en de indrukwekkende Notre-Dame de Fourvière bezoeken.

Steden en dorpen in Rhône

Deze steden en dorpen in Rhône zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Rhône op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Rhône eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!

Zonnig Zuid-Frankrijk