Steden en dorpen in Savoie

Het departement Savoie is een van de acht departementen van de regio Rhône-Alpes. De overige zeven departementen zijn: Ain, Ardèche, Drôme, Isère, Loire, Rhône en Haute-Savoie. Het departement Savoie is een ideale vakantiebestemming, want er zijn veel leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in deze veelzijdige streek, onder meer mooie plaatsen als Aix-les-Bains, Bonneval-sur-Arc en Chambéry bezoeken. Elk van deze plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken. In het departement Savoie is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

De steden en dorpen in Savoie op een rij

Op deze pagina zijn de mooiste steden en dorpen in het departement Savoie op een rijtje gezet. Elk van de op deze pagina genoemde plaatsen is meer dan de moeite waard om te bezoeken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Naast de vele leuke steden en dorpen in Savoie, zijn er in dit departement ook vele leuke bezienswaardigheden te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie abdijen als de Abdij van Hautecombe of de abdij van Tamié bezoeken. Ook behoren uitstapjes naar het mooie Lac du Bourget, het indrukwekkende fort van Miolans of de mooie Col de la Croix-de-Fer tot de mogelijkheden.

Steden en dorpen in Savoie

Deze steden en dorpen in Savoie zelf bezoeken?

Wilt u deze leuke plaatsen in deze veelzijdige streek zelf bezoeken? Wij hebben voor u de leukste vakantiehuizen, de mooiste campings en de meest comfortabele hotels in het departement Savoie op een rijtje gezet. Zo kunt u elk van deze mooie steden en dorpen in het departement Savoie eenvoudig zelf bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres in deze streek!