Etappe 11: Albi – Toulouse

0
458
Albi - Toulouse

Tour de France 2019 etappe 11: Albi – Toulouse

Etappe 11 van de 106e editie van de Tour de France gaat van Albi naar Toulouse. Na de eerste rustdag van de Tour de France rijdt het peloton een rit van 167 kilometer, door de uitlopers van de Pyreneeën.
In deze blog zetten wij de mooiste bezienswaardigheden en plaatsen en de leukste campings in de buurt van de etappe AlbiToulouse voor u op een rij.
Le Sidobre

Bezienswaardigheden in de omgeving van de etappe Albi – Toulouse

In de omgeving van deze etappe is veel te zien en te beleven. Zo kunt u heerlijk wandelen in het prachtige natuurgebied Le Sidobre. Dit landschap staat bekend om haar bijzondere rotsformaties. Een uitstapje naar dit bijzondere landschap is leuk voor het hele gezin. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in de omgeving van de startplaats van vandaag zijn bezoekjes aan de indrukwekkende kathedraal Sainte-Cécile en het Musée Toulouse-Lautrec aan te raden. In Toulouse kunt u zich vergapen aan de mooie Basilique Saint-Sernin de Toulouse en het indrukwekkende Musée des Augustins.
Albi - Toulouse

Steden en dorpen in de omgeving van de etappe Albi – Toulouse

Zowel Albi als Toulouse zijn mooie steden waar u gerust meerdere dagen door kunt brengen. In de omgeving van de etappe zijn echter nog veel meer leuke plaatsen te vinden. Wat te denken van prachtige dorpjes als Cordes-sur-Ciel, Penne, Bruniquel en Saint-Antonin-Noble-Val? Elk van deze plaatsjes moet u echt eens gezien hebben. Het ene plaatsje is nog mooier dan het andere. Wanneer u uw vakantie doorbrengt in de omgeving van Toulouse behoren ook uitstapjes naar mooie steden als Montauban en Auch tot de mogelijkheden.
Campings Albi - Toulouse

Campings in de omgeving van de etappe Albi – Toulouse

Wilt u deze etappe bijwonen, of enkele dagen doorbrengen in deze mooie omgeving? Zoek en vind snel een leuke camping in de omgeving via ANWBcamping.nl!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here