Basic Travel

Basic Travel

Basic Travel is opgericht in 1991 en staat sinds die tijd bekend als een van de meest betrouwbare en populaire aanbieders van vakantiehuizen. Tot het aanbod van Basic Travel behoren onder meer vakantiewoningen in Frankrijk, maar ook in landen als Nederland, België, Duitsland, Italië, Luxemburg en Spanje beschikt deze partij over een ruim en gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen. Basic Travel
Bij Basic Travel staat kwaliteit op de eerste plaats. Het is dan ook niet voor niets dat deze organisatie er alles aan doet om de kwaliteit te garanderen. Een van de kwaliteitskenmerken van Basic Travel is dat alle vakantiehuizen in het aanbod regelmatig geïnspecteerd worden. Zo bent u er zeker van dat u een vakantiehuisje huurt dat aan al uw verwachtingen voldoet. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Op de website van Basic Travel zijn alle vakantiewoningen in kaart gebracht en voorzien van een uitgebreide omschrijving en meerdere foto’s. Zo kunt u hier naar hartenlust zoeken in het ruime aanbod. Bovendien kunt u aan de reviews van de eerdere bezoekers van de vakantiewoning in kwestie afleiden of de vakantiewoning in kwestie ook voor u een geschikt vakantieverblijf kan zijn.
Het aanbod van Basic Travel is erg ruim en divers. Van sfeervolle vakantiehuizen met of zonder zwembad, vrijstaande vakantiewoningen en landelijk gelegen boerderijen tot aan bungalows, chalets, appartementen en de meest luxe vakantievilla’s. Basic Travel

Het aanbod is dermate divers dat u hier ongetwijfeld meerdere leuke vakantiewoningen zult vinden, in verschillende prijsklassen.
Met het oog op het waarborgen van de kwaliteit van uw vakantie, staan de medewerkers van Basic Travel altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u eventuele problemen met de vakantiehuizen tijdens uw vakantie middels een mail of telefoontje snel oplossen. Het moge duidelijk zijn: bij Basic Travel bent u aan het juiste adres voor een geslaagde vakantie.

Zoek hier uw vakantiewoning bij Basic Travel

Vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk
Vakantiewoningen in Provence
Vakantiewoningen in Languedoc-Roussillon
Vakantiewoningen in Midi-Pyrénées
Vakantiewoningen in Aquitaine
Vakantiewoningen in Rhône-Alpes
Vakantiewoningen op Corsica
Vakantiewoningen in Auvergne
Vakantiewoningen in Limousin
Vakantiewoningen in Poitou-Charentes