Vakantiepark Domaine Le Grand Bois

Vakantiepark Domaine Le Grand Bois is een mooi vakantiepark bij het plaatsje Gimmouille, in het departement Nièvre in de regio Bourgogne.Vakantiepark Domaine Le Grand Bois Het park ligt aan een mooi meertje, midden in de natuur. Dit vakantiepark is dan ook een uitstekende vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers!

Over vakantiepark Domaine Le Grand Bois

Vakantiepark Domaine Le Grand Bois is een ruim opgezet vakantiepark, dat maar liefst vijftien hectare groot is. Er zijn 66 vakantiewoningen op dit park, geschikt voor reisgezelschappen tot acht personen. Vakantiepark Domaine Le Grand Bois is een ecologisch park, gericht op duurzame ontwikkeling. Op dit park kunt u helemaal tot rust komen. Zo is er zowel een buitenzwembad als een overdekt zwembad waar jong en oud uren door kunnen brengen. Ook kunt u helemaal tot rust komen in de sauna of in de spa, of genieten van een rustgevende massage. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Er is een midgetgolfbaan, een tennisbaan en ook kan er getafeltennist worden. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Tot slot is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules!
Vakantiepark Domaine Le Grand Bois

In de omgeving van vakantiepark Domaine Le Grand Bois

In de omgeving van vakantiepark Domaine Le Grand Bois is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de Morvan bezoeken. Dit prachtige natuurpark staat bekend om de uitgestrekte bossen en indrukwekkende basaltrotsen. Ook leuk is een uitstapje naar Bibracte. Dit is een oude Keltische nederzetting op de berg Mont Beuvray. Tot slot is ook een uitstapje naar de mooie plaats Moulins, in het aangrenzende departement Allier de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine Le Grand Bois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit vakantiepark? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Nièvre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Nièvre ook interessant: