Vakantiepark Domaine de la Baie

Vakantiepark Domaine de la Baie is een kleinschalig park bij het plaatsje Audierne in het departement Finistère.Vakantiepark Domaine de la Baie Dit park ligt in een prachtig gedeelte van de regio Bretagne, in het hart van een prachtig bebost gebied bij een kasteel uit de negentiende eeuw. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Over vakantiepark Domaine de la Baie

Vakantiepark Domaine de la Baie bestaat uit 118 verschillende accommodaties, geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. De geschakelde woningen zijn van alle gemakken voorzien. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud af kunnen koelen tijdens de mooie zomerdagen. In de sauna of het stoombad kunt u helemaal tot rust komen, terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin. Voor de sportievelingen onder ons kan er getafeltennist worden en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer een kilometer afstand vanaf dit vakantiepark en is dus prima te voet te bereiken. Tijdens het hoogseizoen is er een leuk animatieteam voor de kinderen, zodat zij zich de hele dag door kunnen vermaken.

In de omgeving van vakantiepark Domaine de la Baie

In de omgeving van vakantiepark Domaine de la Baie is genoeg te zien en te beleven. U kunt hier dan ook gerust enkele weken vakantie doorbrengen. Interessant is een uitstapje naar het Fort de Bertheaume. Dit mooie fort ligt op een eilandje aan de kust bij het plaatsje Plougonvelin. Verder het binnenland in kunt u verschillende mooie kastelen bezoeken, zoals Château de Fougères. Aan mooie plaatsen is er ook geen gebrek. Zo is een wandeling door het charmante plaatsje Locronan absoluut aan te raden. In de binnenstad van de grotere plaats Quimper kunt u tot slot ook uren doorbrengen.

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine de la Baie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Finistère? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant: