Vakantiepark Domaine des Ormes

Vakantiepark Domaine des Ormes is een mooi vakantiepark dat op het domein van een kasteel uit de zestiende eeuw gelegen is.Vakantiepark Domaine des Ormes Het park ligt niet ver van het plaatsje Dol de Bretagne, in het departement Ille-et-Vilaine.

Over vakantiepark Domaine des Ormes

Vakantiepark Domaine des Ormes is een bijzonder vakantiepark op een schitterend kasteeldomein. Het vakantiepark bestaat uit 26 accommodaties, geschikt voor reisgezelschappen tot vijf personen. Elk van de accommodaties is van alle gemakken voorzien. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. In de sauna kunt u even helemaal tot rust komen, terwijl de kinderen met leeftijdsgenootjes spelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules! Ook is er een voetbalveld, een tennisbaan en ook een minigolfbaan. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de prachtige omgeving van dit vakantiepark kunt verkennen. Vakantiepark Domaine des Ormes is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Bretagne!
Vakantiepark Domaine des Ormes

In de omgeving van vakantiepark Domaine des Ormes

In de omgeving van vakantiepark Domaine des Ormes is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer de mooie havenstad Saint-Malo bezoeken. Deze plaats staat onder meer bekend om zijn prachtige oude binnenstad. Een uitstapje naar het indrukwekkende Château de Fougères is leuk voor het hele gezin. Dit kasteel staat bekend als een van de meest indrukwekkende kastelen in de regio Bretagne. Tot slot is ook de plaats Dinan absoluut de moeite waard om te bezoeken. De oude, middeleeuwse binnenstad van Dinan is omgeven door een mooie stadsmuur!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine des Ormes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Ille-et-Vilaine in de regio Bretagne? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ille-et-Vilaine ook interessant: