Vakantiepark Les Hautes de la Houle

Vakantiepark Les Hautes de la Houle ligt bij het karakteristieke plaatsje Cancale, in het departement Ille-et-Vilaine. Het vakantiepark ligt op slechts vier kilometer van het strand, waardoor dit park een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijke vakantie aan zee.

Over vakantiepark Les Hautes de la Houle

Vakantiepark Les Hautes de la Houle is een mooi park dat uit vijftig accommodaties bestaat. Op dit park zijn appartementen en vakantiewoningen te vinden, welke geschikt zijn voor reisgezelschappen tot acht personen. Op dit vakantiepark is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi verwarmd zwembad, een whirlpool en kunt u tegen betaling gebruik maken van een sauna. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er uiteraard altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Op ongeveer 500 meter afstand van het vakantiepark is vindt u een bakker, waar u aan het juiste adres bent voor een echt vers ontbijtje. Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar u echt even helemaal tot rust kunt komen? Dan is vakantiepark Les Hautes de la Houle een uitstekende keuze!
Vakantiepark Les Hautes de la Houle

In de omgeving van vakantiepark Les Hauts de la Houle

In de omgeving van vakantiepark Les Hautes de la Houle is veel te zien en te beleven. Zo kunt u het leuke plaatsje Cancale verkennen en behoort ook een uitstapje naar het prachtige Saint-Malo tot de mogelijkheden. In de oude binnenstad van Saint-Malo kunt u gerust enkele uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Ook leuk is een bezoekje aan het indrukwekkende Château de Fougères. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen in de regio Bretagne. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor jong en oud!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Hautes de la Houle

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Ille-et-Vilaine? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ille-et-Vilaine ook interessant: