Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat

Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat is een mooi vakantiepark gelegen op het schiereiland Crozon, in het departement Finistère.Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat Dit autovrije vakantiepark is een ideale plek om even helemaal tot rust te komen. Ook is dit park een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Bretagne!

Over vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat

Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat is een mooi en kleinschalig vakantiepark met 95 verschillende woningen, die geschikt zijn voor reisgezelschappen tot zes personen. Op dit vakantiepark is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Zo is er een mooi verwarmd buitenzwembad met apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een Jeu-de-boules-baan, een tafeltennistafel en een algemeen sportterrein. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Het vakantiepark ligt op ongeveer vier kilometer van het centrum van het plaatsje Crozon. Hier bent u aan het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn hier verschillende restaurantjes te vinden. Tot slot zijn verschillende mooie stranden prima bereikbaar vanaf het vakantiepark. Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat is dan ook een ideale vakantiebestemming!
Vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat

In de omgeving van vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat

In de omgeving van vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat is veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het Fort de Bertheaume absoluut de moeite waard. Dit indrukwekkende fort ligt op een eiland voor de kust dat middels een loopbrug aan het vasteland is verbonden. Ook is de plaats Quimper leuk om te bezoeken. Deze plaats staat bekend om zijn gezellige historische centrum. Een bezoekje aan het mooie middeleeuwse plaatsje Locronan kan niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt in dit gebied. Volgens velen behoort dit plaatsje tot de mooiste plaatsjes van deze regio!

Boek uw verblijf op vakantiepark Odalys Residence Horizon Morgat

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Finistère? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Bretagne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Finistère ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk