Vakantiepark Les Hauts de Bruyères

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères ligt op slechts zes uurtjes rijden vanaf de Nederlands-Belgische grens.Vakantiepark Les Hauts de Bruyères Het vakantiepark ligt tussen de talloze prachtige kastelen van het Loiredal. Dit mooie vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Centre!

Over vakantiepark Les Hauts de Bruyères

Vakantiepark Les Hauts de Bruyères is een vakantiepark van Center Parcs waar het u aan niets zal ontbreken. Op dit vakantiepark zijn verschillende soorten bungalows te huur. Deze bungalows zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op dit vakantiepark is een waar subtropisch zwemparadijs, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Zo zijn er twee waterglijbanen en is er een apart kinderbad. U kunt helemaal tot rust komen in de hamam, de sauna of de spa. Behalve het zwemparadijs is er nog veel meer te beleven op dit vakantiepark. Zo is er een bowlingbaan, een minigolfbaan en kan uiteraard een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Hiernaast is er voor de kinderen een leuke speeltuin en een kidsclub, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Wanneer u op zoek bent naar een leuk vakantiepark voor het hele gezin, dan is vakantiepark Les Hauts de Bruyères een prima optie!
Vakantiepark Les Hauts de Bruyères

In de omgeving van vakantiepark Les Hauts de Bruyères

In de omgeving van vakantiepark Les Hauts de Bruyères is veel te zien en te beleven. Zo behoort een bezoekje aan het prachtige kasteel van Chambord tot de mogelijkheden. Volgens velen behoort dit kasteel tot de mooiste kastelen in heel Frankrijk! Ook andere mooie kastelen in de vallei van de Loire zijn het bezoeken waard, zoals het kasteel van Chenonceau en het kasteel van Amboise! Tel hier nog mooie plaatsen als Chinon bij op en het is duidelijk dat er in deze streek bijzonder veel te zien en te beleven is!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Hauts de Bruyères

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Loir-et-Cher? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Centre!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loir-et-Cher ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk