Vakantiepark Château de Salles

Vakantiepark Château de Salles is een mooi vakantiepark in het departement Gironde. Het vakantiepark ligt tussen Bordeaux en de populaire badplaats Arcachon, op nog geen half uur van de kust. Dit vakantiepark is dan ook een perfecte vakantiebestemming voor diegenen die graag uitstapjes naar leuke bezienswaardigheden en plaatsen combineren met dagen op het strand!

Over vakantiepark Château de Salles

Vakantiepark Château de Salles ligt op een terrein van ongeveer 54 hectare groot. Op dit terrein staan ruim honderd vakantiehuizen. Elk van deze huizen is voorzien van een ruime tuin, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Bovendien beschikt elk van de huizen over een buitenhaard, waardoor barbecueën of genieten van het haardvuur tot de mogelijkheden behoort. Op het vakantiepark is altijd wel wat te beleven. Zo is er een zwembad met kinderbad, een jeu-de-boules-baan, een speelplaats voor de kinderen, een squashbaan en een tafeltennistafel. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van het park kunt verkennen. Na een dag vol leuke uitstapjes kunt u ’s avonds genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Vakantiepark Château de Salles is een uitstekende vakantiebestemming waar u gerust enkele weken door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark Château de Salles

In de omgeving van Vakantiepark Château de Salles is veel te zien en te beleven. Van uitstapjes naar de schitterende stad Bordeaux tot aan bezoekjes aan de indrukwekkende zandduin Dune du Pyla. Deze zandduin is maar liefst 107 meter hoog en is hiermee de hoogste duin van heel Europa. Ook leuk zijn bezoekjes aan de indrukwekkende Citadelle de Blaye, het Palais Gallien in Bordeaux of de mooie abdij van Sauve-Majeure. In het departement Gironde is enorm veel te zien en te beleven!

Boek uw verblijf op vakantiepark Château de Salles

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark? Boek uw verblijf op dit park bij Francecomfort.com en geniet van een heerlijke vakantie in Gironde!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Gironde ook interessant: