Vakantiepark Le Hameau de la Vézère

Vakantiepark Le Hameau de la Vézère is een mooi vakantiepark bij het plaatsje Le Bugue, in de Dordogne.Vakantiepark Le Hameau de la Vézère Het vakantiepark ligt aan de rivier Vézère en is een ideale uitvalsbasis om het departement Dordogne te ontdekken!

Over vakantiepark Le Hameau de la Vézère

Vakantiepark Le Hameau de la Vézère is een mooi opgezet, rustig vakantiepark. Op dit vakantiepark zijn 82 verschillende accommodaties beschikbaar. De verschillende vakantiehuisjes zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zeven personen en zijn van alle gemakken voorzien. Op het vakantiepark is een mooi zwembad aanwezig waar jong en oud af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een apart kleuterbad. Ook is er bij het park een midgetgolfbaan waar het hele gezin een balletje kan slaan. Hiernaast is er een tafeltennistafel, een badmintonveld en een volleybalveld. Uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Bij de receptie kunnen tot slot fietsen gehuurd worden waarmee u de prachtige omgeving van dit leuke vakantiepark kunt verkennen. Vakantiepark Le Hameau de la Vézère is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van vakantiepark Le Hameau de la Vézère

In de omgeving van vakantiepark Le Hameau de la Vézère is veel te zien en te beleven. Zo kunt u met de kinderen het mooie Aquarium du Périgord bezoeken. De Dordogne staat hiernaast bekend om zijn vele indrukwekkende kastelen en prachtige grotten. Zo kunt u onder meer het kasteel van Commarque, het Château des Milandes of het mooie kasteel Castelnaud bezoeken. Ook behoort een bezoekje aan de wereldberoemde grot van Lascaux bij de leuke plaats Montignac tot de mogelijkheden!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Hameau de la Vézère

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in de Dordogne? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Dordogne ook interessant: