Vakantiepark Les Demeures du Lac

Vakantiepark Les Demeures du Lac is een mooi vakantiepark in het departement Lot-et-Garonne. Het vakantiepark is zeer geschikt voor gezinnen en ligt in een prachtige, bosrijke omgeving, iets ten zuiden van de plaats Casteljaloux.

Over vakantiepark Les Demeures du Lac

Vakantiepark Les Demeures du Lac ligt direct aan het Lac de Clarens, midden in de natuur. Dit vakantiepark is dan ook een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Het vakantiepark bestaat uit 80 verschillende accommodaties, geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op het vakantiepark is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een tafeltennistafel, een volleybalveld en uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van vakantiepark Les Demeures du Lac kunt verkennen. In de nabijheid van dit vakantiepark is ook een 18-holes golfbaan te vinden en zijn vele wandelroutes en fietsroutes om te verkennen. Dit vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in het departement Lot-et-Garonne!

In de omgeving van vakantiepark Les Demeures du Lac

In de omgeving van vakantiepark Les Demeures du Lac is veel te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar mooie plaatsen als Agen, Marmande en het schitterende dorpje Pujols absoluut de moeite waard. In het departement Lot-et-Garonne zijn ook talloze mooie kastelen te vinden. Zo is een bezoekje aan Bonaguil, Château de Duras of Château de Gavaudun leuk voor het hele gezin. Ook de indrukwekkende basiliek Notre-Dame de Peyragude en de mooie grot van Lastournelle zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Demeures du Lac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark? Boek uw verblijf op dit mooie vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Lot-et-Garonne!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot-et-Garonne ook interessant: