Vakantiepark Moliets

Vakantiepark Moliets is een mooi vakantiepark bij het plaatsje Moliets-et-Maâ, in het departement Landes.Vakantiepark Moliets Dit vakantiepark ligt in een prachtig dennenbos en is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in deze streek!

Over vakantiepark Moliets

Vakantiepark Moliets is een mooi vakantiepark dat bestaat uit verschillende soorten appartementen. De appartementen zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zeven personen en zijn van alle gemakken voorzien. Het vakantiepark is autovrij, wat betekent dat u hier helemaal tot rust kunt komen. Tijdens de warme zomerdagen kunnen jong en oud heerlijk afkoelen in een van de verschillende zwembaden, waar zij zich uren kunnen vermaken. Hier zijn ook vele ligbedden te vinden waar u van de zon kunt genieten. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een volleybalveld, een basketbalveld en een voetbalveld. Ook zijn er verschillende tafeltennistafels en fitnessfaciliteiten. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Tot slot ligt dit mooie vakantiepark niet ver van het strand. Bent u op zoek naar een mooi vakantiepark in het departement Landes, dat geschikt is voor het hele gezin? Dan is vakantiepark Moliets een uitstekende keuze!
Vakantiepark Moliets

In de omgeving van vakantiepark Moliets

In de omgeving van vakantiepark Moliets is veel te zien en te beleven. Zo kunt u dagjes aan het strand prima combineren met tal van leuke uitstapjes. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers onder ons is een uitstapje naar het prachtige Forêt des Landes absoluut de moeite waard. Hier kunt u naar hartenlust wandelen over de vele prachtige wandelroutes door dit indrukwekkende bos. Ook zijn bezoekjes aan mooie abdijen als Abbaye de Sorde en de abdij van Saint-Sever de moeite waard. Tot slot zijn er in de omgeving van dit vakantiepark ook verschillende mooie plaatsen te vinden. Van Hastingues tot aan Mont-de-Marsan: er is genoeg te zien en te beleven!

Boek uw verblijf op vakantiepark Moliets

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Landes? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Aquitaine!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Landes ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk