Vakantiepark Château Cazalères

Vakantiepark Château Cazalères ligt in het departement Ariège, bij het plaatsje Daumazan-sur-Arize. Leuke bezienswaardigheden als de grot van Mas d’Azil zijn vanaf dit luxe vakantiepark goed bereikbaar. Vakantiepark Château Cazalères is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Ariège!

Over vakantiepark Château Cazalères

Op vakantiepark Château Cazalères komt u helemaal tot rust. Dit mooie park bestaat uit mooie luxe, vrijstaande vakantiewoningen. Elk van deze vakantiewoningen is gunstig gelegen en beschikken over een mooie tuin waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op het vakantiepark zijn verschillende zwembaden te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Bij de zwembaden staan tevens ligbanken klaar, zodat u hier heerlijk kunt zonnebaden. Op dit vakantiepark is altijd wel wat te beleven. Zo is er een tennisbaan, evenals een Jeu-de-boules-baan. Ook is er een midgetgolfbaan, leuk voor het hele gezin! Ook kunt u er voor kiezen om fietsen te huren bij de receptie, waarmee u de omgeving van dit leuke vakantiepark kunt verkennen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Dit mooie vakantiepark is een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van vakantiepark Château Cazalères

In de omgeving van vakantiepark Château Cazalères is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar de grot van Mas d’Azil tot de mogelijkheden. Dit is een immens grote grot en tevens de enige grot in Europa waar het mogelijk is om er met de auto doorheen te rijden. Ook indrukwekkend zijn uitstapjes naar mooie kastelen als het kasteel van Roquefixade of het katharenkasteel Montségur. Een bezoekje aan Rivière Souterraine de Labouiche is een onvergetelijke ervaring. Tot slot zijn plaatsen als Foix en Pamiers absoluut de moeite waard om met een bezoekje te vereren!

Boek uw verblijf op vakantiepark Château Cazalères

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Ariège? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Ariège ook interessant: