Vakantiepark Le Lac Bleu

Vakantiepark Le Lac Bleu ligt bij het plaatsje Lacapelle-Marival, ongeveer dertig kilometer ten oosten van de prachtige bedevaartsplaats Rocamadour, in het departement Lot. Vanwege haar ligging, in het departement Lot waar veel te zien en te beleven is, is vakantiepark Le Lac Bleu een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie.

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark Le Lac Bleu

In de omgeving van vakantiepark Le Lac Bleu is enorm veel te zien en te beleven. Zo kan een bezoekje aan de prachtige bedevaartplaats Rocamadour niet op uw lijstje ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt op dit mooie vakantiepark. Bij Rocamadour ligt ook het leuke vogelpark Le Rocher des Aigles. In het departement Lot zijn ook verschillende indrukwekkende kastelen te vinden, waaronder het kasteel van Castelnou-Bretenoux en het schilderachtige Château de Cénevières. Ook voor de liefhebbers van mooie grotten is er genoeg te zien in de omgeving van vakantiepark Le Lac Bleu. Zo zijn uitstapjes naar mooie grotten als Grottes de Presque, Grotte de Lacave, Grottes de Cougnac, Gouffre de Padirac en de bijzondere grot van Pech Merle absoluut de moeite waard. In de grot van Pech Merle kunt u oorspronkelijke rotstekeningen bewonderen. Dit is erg indrukwekkend en een onvergetelijke ervaring! Tot slot zijn er ook vele mooie plaatsjes te vinden in het departement Lot. Van schilderachtige plaatsjes als Autoire, Carennac en natuurlijk Saint-Cirq-Lapopie tot aan de indrukwekkende plaats Cahors.

Over vakantiepark Le Lac Bleu

Vakantiepark Le Lac Bleu heeft een gezellige en sfeervolle uitstraling. Het vakantiepark bestaat uit veertig vakantiehuizen. Elk vakantiehuis beschikt over een ruim gazon waar heerlijk gespeeld kan worden. De vakantiehuizen op het vakantiepark beschikken over de nodige luxe en comfort, waaronder gratis wifi en airco. Ook is er een mooi zwembad te vinden op dit keurig verzorgde en rustige vakantiepark. Heeft u een dag geen zin om de omgeving te verkennen? Op het vakantiepark zelf is ook genoeg te beleven. Zo is er onder meer een sportveld, een tennisbaan en natuurlijk kan ook een jeu de boules baan niet ontbreken. Dit leuke vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in het departement Lot!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: