Vakantiepark Le Village Goélia

Vakantiepark Le Village Goélia ligt in het departement Aveyron, bij het plaatsje Saint-Geniez-d’Olt.Vakantiepark Le Village Goélia Dit plaatsje behoort tot de mooiste dorpjes in heel Frankrijk. Dit leuke vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de Aveyron!

Over vakantiepark Le Village Goélia

Vakantiepark Le Village Goélia is een rustig gelegen vakantiepark. Hier kunt u dan ook helemaal tot rust komen. De verschillende vakantieverblijven op dit park zijn geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Op dit vakantiepark zijn twee zwembaden te vinden waar het prima uit te houden is tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Ook is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Op vakantiepark Le Village Goélia hoeft werkelijk niemand zich te vervelen. Naast het zwembad is er namelijk ook nog een Jeu-de-boules-baan, een mingolfbaan en een sportterrein. Ook zijn er enkele tafeltennistafels. Voor wie de omgeving van dit leuke vakantiepark wil verkennen zijn er fietsen te huur bij de receptie. Bent u op zoek naar een rustig vakantiepark in een prachtige omgeving? Dan is dit vakantiepark een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Le Village Goélia

In de omgeving van dit vakantiepark is genoeg te beleven. Bezoek prachtige plaatsjes als Bozouls, dat op de rand van een indrukwekkende kloof gelegen is. Of Brousse-le-Château, dat tot de allermooiste plaatsjes in heel Frankrijk behoort! Ook aan leuke bezienswaardigheden is er geen gebrek. Van de Gorges de la Dourbie tot aan het prachtige kasteel van Calmont d’Olt: er is genoeg te zien en te beleven!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Village Goélia

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Aveyron? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Midi-Pyrénées!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Aveyron ook interessant: