Village de Montmarsis

Vakantiepark Village de Montmarsis ligt bij de leuke plaats Gourdon, nagenoeg op de grens van de departementen Lot en Dordogne.Village de Montmarsis De omgeving van dit vakantiepark staat bekend om haar prachtige groene valleien, charmante dorpjes, mooie rivieren en vele indrukwekkende kastelen. In de omgeving van dit vakantiepark is genoeg te zien en te beleven, wat Village de Montmarsis een ideale uitvalsbasis maakt voor een heerlijke vakantie in de departementen Lot en de Dordogne.

Bezienswaardigheden in de omgeving van Village de Montmarsis

In de omgeving van Village de Montmarsis is veel te zien en te beleven. Zo zijn er talloze leuke plaatsjes te vinden in de nabije omgeving. Een goed voorbeeld van zo’n leuk plaatsje is Domme. Deze bastide ligt bovenop een hoge rots, met uitzicht over de vallei van de Dordogne. In deze vallei zijn tal van leuke bezienswaardigheden, waaronder het kasteel Castelnaud, de tuinen van Marqueyssac en het kasteel van Beynac. Ook uitstapjes naar leuke plaatsjes als Beynac-et-Cazenac, La Roque-Gageac, Daglan en Castelnaud-la-Chapelle zijn meer dan de moeite waard. In het departement Lot behoren bezoekjes aan de bekende bedevaartsplaats Rocamadour en het schilderachtige Saint-Cirq-Lapopie tot de mogelijkheden. Ook het leuke Le Rocher des Aigles, waar u indrukwekkende roofvogels kunt bewonderen en mooie grotten als de grot van Pech Merle en Gouffre de Padirac zijn erg leuk om te bezoeken.

Over vakantiepark Village de Montmarsis

Vakantiepark Village de Montmarsis ligt op de glooiing van een heuvel. Dit kleinschalige vakantiepark bestaat uit zestig mooie vakantiehuizen. Tussen deze huizen is veel groen, waaronder grasvelden waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Op het park is tevens een mooi zwembad te vinden, evenals een tennisbaan, een speeltuin, een Jeu de boules baan, een volleybalveld en een voetbalveld. Op het vakantiepark is met andere woorden genoeg te beleven voor jong en oud. Naast de verschillende vakantiehuizen zijn er ook safaritenten te huur. Vakantiepark Village de Montmarsis is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Lot!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Lot ook interessant: