Vakantiehuizen in Provence

De Provence is een regio die bij velen tot de verbeelding spreekt. Uitgestrekte lavendelvelden, een heldere blauwe hemel, en een prachtige, groene natuur. Dat is de Provence! Een groot deel van de vakantiehuizen in Frankrijk ligt in deze regio. In de Provence is dan ook veel te zien en te beleven. Zo is de wereldberoemde Gorges du Verdon erg indrukwekkend om te verkennen. Deze reusachtig grote kloof wordt ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd. Ook bijzonder is het Palais des Papes in de stad Avignon. Dit grote paleis, gelegen in de oude binnenstad van Avignon, is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken. Voor de sportieve fietsers is er de Mont Ventoux. Deze grote berg wordt ook wel de ‘Reus van de Provence’ genoemd. Aan de voet van deze berg liggen drie verschillende dorpjes, van waaruit de Mont Ventoux beklommen kan worden, namelijk Malaucène, Bèdoin en Sault. In de nabijheid van deze dorpjes zijn veel vakantiehuisjes te vinden. De Provence is een regio met een rijke geschiedenis. Door de hele regio zijn er dan ook vele oude kastelen en abdijen te bezoeken, zoals de abdij van Sénanque en de abdij van Montmajour.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Provence is enorm. Van grote vakantievilla’s met een zwembad tot aan kleine, schattige vakantiewoningen nabij een prachtig Provençaals dorpje. Wat voor soort vakantiehuis in de Provence u ook zoekt, het is beschikbaar! Er zijn veel aanbieders van vakantiehuizen in de Provence. Hierdoor kan het zoeken naar het voor u perfecte vakantiehuisje een hele tijd duren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast enkele populaire categorieën aan vakantiehuizen in Provence voor u op een rijtje gezet. Van vakantiehuizen in de Var tot aan vakantiehuizen met een zwembad in de Provence en vakantiehuizen in de buurt van de legendarische Mont Ventoux!

Zoek hier uw vakantiewoning in Provence

Basic-Travel is al ruim 27 jaar specialist in vakantiehuizen. Bij Basic-Travel vindt u de mooiste vakantiehuizen en vakantievilla’s in Provence!

Basic-Travel heeft een enorm aanbod aan vakantiehuizen in de Provence. Bekijk hier het volledige aanbod!

Op zoek naar een vakantiewoning in Provence met zwembad? Bekijk hier het aanbod van Basic-Travel!

De omgeving van de Mont Ventoux is een geliefde vakantiebestemming. Bekijk hier het aanbod bij Basic-Travel!

Vakantiehuizen aan zee

Genieten op een van de vele mooie stranden in de Provence? Bekijk hier de mooiste vakantiehuizen aan zee bij Basic-Travel!

Vakantiehuizen in de Vaucluse 1

Het departement Vaucluse is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen in de Provence. Bekijk hier de vakantiehuizen in Vaucluse via Basic-Travel!

Het departement Var staat bekend om haar prachtige natuur en vele leuke bezienswaardigheden. Bekijk hier het aanbod aan vakantiehuizen in Var via Basic-Travel!

Belvilla beschikt over een enorm aanbod vakantiewoningen. Ook het aanbod aan vakantiehuizen in Languedoc-Roussillon via Belvilla is erg veelzijdig te noemen.

Belvilla beschikt over een groot aanbod aan vakantiehuizen in Provence. Bekijk hier snel het aanbod!

Op zoek naar vakantiehuizen met zwembad in de Provence? Bekijk hier het aanbod bij Belvilla!

Wat is er fijner dan een mooi vakantiehuis aan zee in de Provence? Bekijk hier het aanbod bij Belvilla!

Topic Travel staat bekend om haar grote aanbod aan prachtige vakantievilla´s. Ook op in de Provence zijn vele mooie vakantiewoningen te vinden via Topic Travel.

Vakantiehuizen in de Provence

Op zoek naar een mooie vakantievilla in Provence? Bekijk hier het aanbod via Topic Travel!

Vakantiehuizen met zwembad

Topic Travel heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen met zwembad in Provence. Bekijk hier het aanbod van Topic Travel!

Vakantiehuizen bij de Mont Ventoux

Op en rondom de Mont Ventoux is veel te zien en te beleven. Zelf op vakantie naar de Mont Ventoux? Bekijk hier het aanbod via Topic Travel!

Provence vakantiehuizen bij zee

Topic Travel heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen vlakbij de Middellandse Zee. Bekijk hier het aanbod van Topic Travel!

Interhome.nl beschikt over een zeer ruim aanbod aan vakantieaccommodaties in de Provence!

Op zoek naar een mooie vakantievilla in Provence? Bekijk hier het aanbod via Interhome.nl!

Op zoek naar een vakantiehuis met zwembad in de Provence? Neem een kijkje in het aanbod van Interhome.nl!