Vakantiehuizen in Provence

De Provence is een regio die bij velen tot de verbeelding spreekt.Vakantiehuizen in de Provence In de Provence is dan ook veel te zien en te beleven. Zo is de wereldberoemde Gorges du Verdon erg indrukwekkend om te verkennen. Deze reusachtig grote kloof wordt ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd. Ook bijzonder is het Palais des Papes in de stad Avignon. Dit grote paleis, gelegen in de oude binnenstad van Avignon, is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.

Voor de sportieve fietsers is er de Mont Ventoux. Deze grote berg wordt ook wel de ‘Reus van de Provence‘ genoemd. Aan de voet van deze berg liggen drie verschillende dorpjes, van waaruit de Mont Ventoux beklommen kan worden, namelijk Malaucène, Bèdoin en Sault. In de nabijheid van deze dorpjes zijn veel vakantiehuisjes te vinden. De Provence is een regio met een rijke geschiedenis. Door de hele regio zijn er dan ook vele oude kastelen en abdijen te bezoeken, zoals de abdij van Sénanque en de abdij van Montmajour.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Provence is enorm. Van grote vakantievilla’s met een zwembad tot aan kleine, schattige vakantiewoningen nabij een prachtig Provençaals dorpje. Wat voor soort vakantiehuis in de Provence u ook zoekt, het is beschikbaar! Er zijn veel aanbieders van vakantiehuizen in de Provence. Hierdoor kan het zoeken naar het voor u perfecte vakantiehuisje een hele tijd duren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in de Provence op een rijtje gezet.

De beste aanbieders van vakantiehuizen in Provence

Vakantiehuizen in Frankrijk per regio


Via de bovenstaande kaart kunt u gemakkelijk en snel de mooiste vakantiehuizen per regio in Frankrijk vinden.

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming in Provence? Bekijk het aanbod bij Basic-travel!

natuurhuisjelogo

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke huisjes in Provence!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantie accommodaties in de regio Provence!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantie accommodaties in de regio Provence te vinden!

Hometogo

Ontdek het ruime aanbod aan vakantie accommodaties bij Hometogo.nl!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Ontdek het ruime aanbod aan vakantie accommodaties bij Casamundo.nl!

Vakantie in Provence

Brengt u uw vakantie door in de regio Provence? Er zijn veel leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen te vinden in deze regio. Zo kunt u gerust meerdere weken vakantie doorbrengen in de Provence zonder dat u zich hoeft te vervelen. Van indrukwekkende bezienswaardigheden als de Mont Ventoux, Gorges du Verdon en Dentelles de Montmirail tot aan prachtige steden als Avignon, Orange, Menton, Monaco en Marseille. Voor een uitgebreid bezoek aan deze mooie steden kunt u gerust een hele dag de tijd nemen. De vele leuke vakantie accommodaties in Provence zijn veelal gunstig gelegen. Dit betekent dat u elk van de leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in Provence gemakkelijk kunt bezoeken vanaf uw eigen vakantieadres!

Bekijk hier alle leuke bezienswaardigheden en steden en dorpen in de regio Provence!

Vakantiehuizen in Provence per departement

De regio Provence bestaat uit de departementen Alpes-de-Haute-Provence, Hautes-Alpes, Alpes-Maritimes, Bouches-du-Rhône, Var en Vaucluse. Voor elk van deze departementen hebben wij een volledig aanbod aan vakantiehuizen op een rijtje gezet!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!

Zonnig Zuid-Frankrijk