Vakantiehuizen in Provence

De Provence is een regio die bij velen tot de verbeelding spreekt.Vakantiehuizen in de Provence In de Provence is dan ook veel te zien en te beleven. Zo is de wereldberoemde Gorges du Verdon erg indrukwekkend om te verkennen. Deze reusachtig grote kloof wordt ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd. Ook bijzonder is het Palais des Papes in de stad Avignon. Dit grote paleis, gelegen in de oude binnenstad van Avignon, is absoluut de moeite waard om eens te bezoeken.

Voor de sportieve fietsers is er de Mont Ventoux. Deze grote berg wordt ook wel de ‘Reus van de Provence‘ genoemd. Aan de voet van deze berg liggen drie verschillende dorpjes, van waaruit de Mont Ventoux beklommen kan worden, namelijk Malaucène, Bèdoin en Sault. In de nabijheid van deze dorpjes zijn veel vakantiehuisjes te vinden. De Provence is een regio met een rijke geschiedenis. Door de hele regio zijn er dan ook vele oude kastelen en abdijen te bezoeken, zoals de abdij van Sénanque en de abdij van Montmajour.

Het aanbod aan vakantiehuizen in Provence is enorm. Van grote vakantievilla’s met een zwembad tot aan kleine, schattige vakantiewoningen nabij een prachtig Provençaals dorpje. Wat voor soort vakantiehuis in de Provence u ook zoekt, het is beschikbaar! Er zijn veel aanbieders van vakantiehuizen in de Provence. Hierdoor kan het zoeken naar het voor u perfecte vakantiehuisje een hele tijd duren. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor u de beste aanbieders van vakantiehuizen in de Provence op een rijtje gezet.

Vakantiehuizen in Frankrijk per regio


Via de bovenstaande kaart kunt u gemakkelijk en snel de mooiste vakantiehuizen per regio in Frankrijk vinden.

Basic-Travel.com is specialist in vakantiehuizen, onder meer in de regio Provence!

Bij Natuurhuisje.nl bent u aan het juiste adres voor landelijke vakantiehuizen in de Provence!

FranceComfort

Bij FranceComfort.nl bent u aan het juiste adres voor vakantieparken met meer comfort in het midden en het zuiden van Frankrijk!

interhomelogo300x200

Interhome.nl biedt een ruime keuze aan vakantiehuizen in de prachtige regio Provence!

Bij Gites.nl zijn tal van prachtige, authentieke vakantiehuisjes in de regio Provence te vinden!

Bij Belvilla.nl zijn vele mooie vakantiehuizen in de regio Provence te vinden!

TUI.nl beschikt over een ruim aanbod aan vakantiewoningen op vakantieparken in heel Frankrijk!

Ontdek het ruime aanbod aan vakantiehuizen bij Casamundo.nl!

Bekijk ook het aanbod in de andere regio’s!

Liever op vakantie naar een andere regio? Wij hebben voor elk van de regio’s in Frankrijk de beste aanbieders op een rijtje gezet!