Vakantiepark Domaine de Fayence

Vakantiepark Domaine de Fayence is een mooi vakantiepark in het achterland van de Côte d’Azur. Het vakantiepark ligt niet ver van het leuke middeleeuwse plaatsje Fayence, waar altijd wel wat te beleven is. Dit vakantiepark is dan ook een prima uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Var!

Over vakantiepark Domaine de Fayence

Vakantiepark Domaine de Fayence is een mooi groot vakantiepark met verschillende soorten accommodaties. Zo zijn er woningen voor kleine gezinnen tot aan grote vakantievilla’s voor maximaal tien personen. Ongeacht de grootte van uw reisgezelschap: op dit vakantiepark is altijd wel een geschikte accommodatie aanwezig. Verschillende accommodaties beschikken over een privézwembad. Ook is er een mooi wellnesscenter aanwezig op het park, met onder meer een sauna, spa en stoombaden. Hiernaast is er ook een algemeen zwembad met apart kinderbad en een zonneterras, waar u tijdens de mooie zomerdagen heerlijk kunt genieten van de zon. Ook is er een mooi sportterrein, een tafeltennistafel en een tennisbaan op dit vakantiepark. Uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming in het departement Var? Dan is vakantiepark Domaine de Fayence een uitstekende keuze!

In de omgeving van vakantiepark Domaine de Fayence

In de omgeving van vakantiepark Domaine de Fayence is veel te zien en te beleven. Zo kunt u tijdens de mooie zomerdagen het Lac de Saint-Cassien bezoeken, waar het hele gezin heerlijk kan zwemmen. Ook leuk is een bezoekje aan de mooie plaats Draguignan. In het historische centrum van deze plaats kunt u gerust enkele uren doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Tot slot zijn ook een bezoekjes aan mooie middeleeuwse plaatsjes als Fayence, Seillans, Mons, Callian en Bargemon absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine de Fayence

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Var? Boek uw verblijf op dit mooie park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in deze streek!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: