Vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers

Vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers is een mooi vakantiepark dat in de mooie groene omgeving van het plaatsje Vidauban gelegen is. Dit vakantiepark is dan ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Var!

Over vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers

Vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers is een ruim opgezet vakantiepark dat bestaat uit 170 verschillende villa´s in Provençaalse stijl. Op dit vakantiepark is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Het zwembad bestaat uit verschillende gedeeltes, waaronder een ondiep gedeelte voor peuters. Uiteraard kunnen ook leuke waterglijbanen niet ontbreken. Hiernaast is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een tennisbaan en een algemeen sportterrein. Er worden verschillende entertainmentprogramma´s aangeboden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-Boules. Voor alle dagelijkse boodschappen is er een supermarktje en voor leuke restaurantjes bent u in het nabijgelegen plaatsje Vidauban aan het juiste adres.

In de omgeving van vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers

In de omgeving van vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers is veel te zien en te beleven. U kunt hier dan ook gerust enkele weken doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie Abdij van Le Thoronet bezoeken, of een lange wandeling maken in het prachtige natuurgebied Massif des Maures. Mooie badplaatsen als Sainte-Maxime en het wereldberoemde Saint-Tropez zijn prima bereikbaar. Tot slot is ook een bezoekje aan het mooie plaatsje Les-Arcs-sur-Argens absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Domaine Le Clos des Oliviers

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Vidauban in het departement Var? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: