Vakantiepark Jardin du Golf

Vakantiepark Jardin du Golf is een heerlijke vakantiebestemming in het departement Var. Dit vakantiepark ligt aan de voet van het Massief van Sainte-Beaume bij het plaatsje Nans-les-Pins. In deze zonnige omgeving is veel te zien en te doen. De kust van de Middellandse Zee ligt op slechts een halfuurtje rijden, evenals vele mooie plaatsjes en bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden in de omgeving van vakantiepark Jardin du Golf

In de omgeving van vakantiepark Jardin du Golf is veel te zien en te beleven. Zo is het vakantiepark niet alleen ideaal gelegen voor een heerlijke strandvakantie, ook is er voor de cultuurliefhebbers genoeg te zien in de omgeving. Zo is bijvoorbeeld de abdij van Le Thoronet leuk om met een bezoekje te vereren. Deze indrukwekkende abdij ligt op een klein uurtje rijden van het vakantiepark en behoorde toe aan de orde van de cisterciënzers. Voor de natuurliefhebbers en wandelaars onder ons is de indrukwekkende Montagne Sainte-Victoire een bezoekje waard. Dit enorme kalksteenmassief ligt vlakbij de prachtige plaats Aix-en-Provence en staat bekend om haar prachtige natuur en vele wandelpaden. Aan de kust liggen de Calanques van Cassis. Dit prachtige landschap van indrukwekkend steile en witte krijtrotsen behoort tot de mooiste landschappen in heel Frankrijk. Naast deze prachtige bezienswaardigheden zijn er ook vele mooie steden en dorpen te vinden in de nabijheid van vakantiepark Jardin du Golf. Zo zijn de grote plaatsen Marseille, Aix-en-Provence, Brignoles en Toulon interessant om te bezoeken. Ook kleinere, typisch Provençaalse plaatsjes als Cassis, Lorgues, Villecroze, Salernes en Cotignac zijn meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. In het binnenland van het departement Var zijn veel van dergelijke oude maar mooie dorpjes te vinden.

Over vakantiepark Jardin du Golf

Vakantiepark Jardin du Golf is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke en veelzijdige vakantie in de Provence. De 59 luxe Provençaalse villa’s op dit park zijn voorzien van ruime terrassen en prachtig aangelegde tuinen. Ook is er satelliettelevisie en gratis wifi. Verschillende van deze vakantiehuizen zijn bovendien voorzien van een eigen zwembad. Op het park zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder een gemeenschappelijk zwembad, een zonneweide, een jeu de boulesbaan en twee tennisbanen. Met andere woorden, vakantiepark Jardin du Golf is een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke vakantie in de Provence!

Boek nu uw verblijf op vakantiepark Jardin du Golf!

Boek nu uw verblijf in dit vakantiepark!