Vakantiepark Le Domaine de Bourgeac

Vakantiepark Le Domaine de Bourgeac is een mooi vakantiepark bij het plaatsje Paradou in het departement Bouches-du-Rhône.Vakantiepark Le Domaine de Bourgeac Dit vakantiepark is zeer geschikt voor rustzoekers en ligt in een omgeving waar enorm veel te zien en te beleven is!

Over vakantiepark Le Domaine de Bourgeac

Vakantiepark Le Domaine de Bourgeac bestaat uit verschillende appartementen, geschikt voor reisgezelschappen tot zes personen. Op dit rustige vakantiepark is een mooi zwembad te vinden met een apart kinderbad. Hier kunnen jong en oud zich tijdens de warme zomerdagen prima vermaken. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, is er een tafeltennistafel en uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen op slechts 800 meter afstand van dit vakantiepark. In de omgeving van dit vakantiepark zijn verschillende mooie wandelroutes uitgezet, via welke u de prachtige omgeving kunt verkennen. Bent u op zoek naar een rustige vakantiebestemming in de Provence voor het hele gezin? Dan is vakantiepark Le Domaine de Bourgeac een uitstekende optie!
Vakantiepark Le Domaine de Bourgeac

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine de Bourgeac

In de omgeving van vakantiepark Le Domaine de Bourgeac is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar het bijzonder mooie plaatsje Les Baux-de-Provence tot de mogelijkheden. Hier kunt u onder meer het mooie kasteel en de bijzondere Carrières de Lumières kunt bezoeken. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied de Alpilles, waar u naar hartenlust kunt wandelen. Ook leuk is een bezoekje aan Glanum, een oude Romeinse plaats bij Saint-Rémy-de-Provence. Tot slot zijn ook mooie steden als Avignon en Nîmes de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Zo kunt u in Avignon onder meer het Palais des Papes bezoeken. In Nîmes is een bezoekje aan de prachtige arena van Nîmes een onvergetelijke ervaring. Tot slot is ook een uitstapje naar de wereldberoemde Pont du Gard absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Le Domaine de Bourgeac

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit vakantiepark? Boek uw verblijf op dit mooie vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie bij het plaatsje Paradou in het departement Bouches-du-Rhône!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk