Vakantiepark Les Cottages Varois

Vakantiepark Les Cottages Varois ligt op een heuvel omringd door olijfbomen. Het vakantiepark ligt bij het plaatsje Solliès-Toucas, in het departement Var. Vanaf het vakantiepark kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omringende vallei. Dit vakantiepark is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Var!

Over vakantiepark Les Cottages Varois

Vakantiepark Les Cottages Varois is een mooi vakantiepark met 112 cottages. De cottages liggen op een mooie groene heuvel met uitzicht over de vallei. Het dichtstbijzijnde strand ligt op ongeveer 24 kilometer en is dus prima bereikbaar met de auto. Op het vakantiepark is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi verwarmd buitenbad met apart kinderbad, waar jong en oud uren door kunnen brengen. Ook zijn er verschillende wellnessfaciliteiten, waaronder een sauna en verschillende whirlpools en stoombaden. Hiernaast is er ook een tafeltennistafel en uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Tot slot is er op het vakantiepark een snackbar aanwezig, waar u aan het juiste adres bent voor een lekkere, voedzame maaltijd.
Vakantiepark Les Cottages Varois

In de omgeving van Vakantiepark Les Cottages Varois

In de omgeving van Vakantiepark Les Cottages Varois is veel te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een bezoekje aan de Gorges du Verdon tot de mogelijkheden. Deze indrukwekkende kloof wordt ook wel de Europese Grand Canyon genoemd en is prachtig om met de auto, te voet, of per kano te verkennen. In het departement Var ligt ook de wereldberoemde badplaats Saint-Tropez. In de haven van Saint-Tropez zijn vele prachtige, luxueuze jachten te vinden. Een bezoekje aan Saint-Tropez kan goed gecombineerd worden met een uitstapje naar de citadel van deze plaats. Tot slot zijn ook bezoekjes aan de abdij van Le Thoronet en Chartreuse de la Verne meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op vakantiepark Les Cottages Varois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Var? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Var ook interessant: