Vakantiepark Les Demeures du Ventoux

Vakantiepark Les Demeures du Ventoux ligt tussen Aubignan en Carpentras, in het departement Vaucluse.Vakantiepark Les Demeures du Ventoux Dit vakantiepark is een ideale vakantiebestemming voor wielerfanaten die de legendarische Mont Ventoux willen beklimmen, want de zogenaamde ‘reus van de Provence’ ligt op slechts twintig kilometer afstand.

Over vakantiepark Les Demeures du Ventoux

Vakantiepark Les Demeures du Ventoux is een ruim opgezet vakantiepark en heeft zowel 2-kamerwoningen als 3-kamerwoningen. De huisjes op dit netjes verzorgde park staan niet heel erg dicht op elkaar, wat de privacy ten goede komt. Op het vakantiepark is een mooi buitenzwembad aanwezig, waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kinderbad. Hiernaast is er een sauna waar u helemaal tot rust kunt komen, terwijl uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen op het sportterrein of in de speeltuin. Uiteraard is er ook een Jeu-de-boules-baan. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving van dit vakantiepark kunt verkennen. In het centrum van de plaats Carpentras, slechts vijf kilometer vanaf het vakantiepark, bent u aan het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn daar verschillende leuke restaurantjes te vinden!

In de omgeving van vakantiepark Les Demeures du Ventoux

In de omgeving van dit mooie vakantiepark is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u de Mont Ventoux bezoeken. Vanaf de top van deze indrukwekkende berg kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de omgeving! Ook leuk is een bezoekje aan steden als Carpentras, Orange en Avignon, waar u onder meer het bekende Palais des Papes en Pont Saint-Bénezet kunt bezoeken. Ook een uitstapje naar het mooie Vaison-la-Romaine, met de indrukwekkende Romeinse opgravingen, kan niet ontbreken. Tot slot ligt dit vakantiepark ook dicht bij de Luberon, waar talloze mooie dorpjes als Gordes en Roussillon te bezoeken zijn. Vakantiepark Les Demeures du Ventoux is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Vaucluse!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Les Demeures du Ventoux

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Vaucluse? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over de Vaucluse ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk