Vakantiepark Les Mas des Arenes

Vakantiepark Les Mas des Arenes ligt bij het leuke plaatsje Mouriès in het departement Bouches-du-Rhône. Dit vakantiepark ligt op een zonovergoten terrein en is omgeven door olijfgaarden en cipressen. Vakantiepark Les Mas des Arenes is dan ook een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Provence!

Over Vakantiepark Les Mas des Arenes

Vakantiepark Les Mas des Arenes bestaat uit 86 accommodaties, op loopafstand van het plaatsje Mouriès. Op dit vakantiepark kunt u helemaal tot rust komen. Er is een mooi zwembad, compleet met zonneterras waar u tijdens de mooie zomerdagen heerlijk kunt genieten. Ook is er een Jeu-de-boules-baan, waar u met het hele gezin kunt spelen. Ook zijn er fietsen te huur bij de receptie, waarmee u de omgeving van dit vakantiepark kunt verkennen. Tijdens de zomermaanden wordt er iedere woensdagochtend een lokale markt georganiseerd in Mouriès. Hier bent u dan ook aan het juiste adres voor allerlei lokale specialiteiten. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiebestemming in het departement Bouches-du-Rhône, waar u enerzijds helemaal tot rust kunt komen en anderzijds kunt genieten van de typerende, Provençaalse sferen, is dit vakantiepark een uitstekende keuze!

In de omgeving van Vakantiepark Les Mas des Arenes

In de omgeving van vakantiepark Les Mas des Arenes is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld uitstapjes maken naar het prachtige middeleeuwse plaatsje Les Baux-de-Provence, of indrukwekkende steden als Avignon, Arles en Nîmes. Ook interessant is een bezoekje aan Glanum, dat vlakbij Saint-Remy-de-Provence ligt. Deze locatie staat bekend als een van de belangrijkste historische vindplaatsen in heel Frankrijk. Op een uurtje rijden van het vakantiepark liggen de prachtige stranden bij Le Grau-du-Roi. Dit mooie vakantiepark is dan ook een geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Les Mas des Arenes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Bouches-du-Rhône? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant: