Vakantiepark L’Oustau de Sorgue

Vakantiepark L’Oustau de Sorgue ligt bij de Luberon, in een van de mooiste gebieden van de Provence, bij de leuke plaats L’Isle-sur-la-Sorgue. Deze residentie bestaat uit enkele kleurrijke straatjes met comfortabele, geschakelde Provençaalse vakantiehuisjes en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Provence!

Over Vakantiepark L’Oustau de Sorgue

Vakantiepark L’Oustau de Sorgue bestaat uit 86 geschakelde vakantiewoningen in Provençaalse stijl. De vakantiewoningen liggen aan autovrije straatjes en beschikken over een eigen terras. Dit park is een prima vakantiebestemming voor het hele gezin, want er is genoeg te beleven. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook kunt u helemaal tot rust komen in de sauna, in het stoombad of in de whirlpool. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Vanaf het vakantiepark is het slechts een klein eindje naar L’Isle-sur-la-Sorgue: een charmant plaatsje dat ook wel bekend staat als het Venetië van Zuid-Frankrijk. Hier zijn vele gezellige restaurantjes te vinden en kunt u genieten van de welbekende antiekmarkt!

In de omgeving van Vakantiepark L’Oustau de Sorgue

In de omgeving van vakantiepark L’Oustau de Sorgue is enorm veel te zien en te beleven. Naast L’Isle-sur-la-Sorgue zijn er in de omgeving van dit vakantiepark nog veel meer leuke plaatsjes te vinden, zoals Pernes-les-Fontaines, Gordes en Roussillon. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op dit vakantiepark kan een bezoekje aan de abdij van Sénanque niet ontbreken. Deze abdij is omgeven door lavendel en behoort volgens velen tot de mooiste abdijen in heel Frankrijk. Bij het plaatsje Roussillon kunt u de indrukwekkende okergroeve bezoeken. Een wandeling door dit prachtige landschap is een onvergetelijke ervaring!

Boek uw verblijf op Vakantiepark L’Oustau de Sorgue

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het charmante plaatsje L’Isle-sur-la-Sorgue? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over de Vaucluse ook interessant: