Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles

Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles is een mooi vakantiepark bij het dorpje Paradou in de Alpilles, in het departement Bouches-du-Rhône. Dit vakantiepark ligt in het hart van de Provence en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gebied!

Over Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles

De accommodaties op vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles zijn geschakelde woningen en liggen op een domein dat 3 hectare groot is. Elk van de woningen beschikt over een eigen terras waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Op het vakantiepark is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water. Ook is er een sauna met een stoombad waar u helemaal tot rust kunt komen. Ook zijn er enkele veldjes waar kinderen kunnen spelen en is er een leuke midgetgolfbaan. Vanaf het vakantiepark wandelt u zo het leuke dorpje Paradou in. Hier bent u aan het juiste adres voor de dagelijkse boodschappen en zijn enkele leuke restaurantjes te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een leuk vakantiepark in de Provence waar het u aan niets zal ontbreken, dan is vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles een uitstekende keuze!
Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles

In de omgeving van Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles

In de omgeving van dit mooie vakantiepark is veel te zien en te beleven. Zo ligt het vakantiepark op slechts acht kilometer afstand van het centrum van de leuke stad Arles. De mooie stad Avignon, met het indrukwekkende Palais des Papes en de Pont Saint-Bénezet ligt op ongeveer dertig kilometer afstand. Ook behoren uitstapjes naar het prachtige plaatsje Les Baux-de-Provence en het indrukwekkende Carrières de Lumières tot de mogelijkheden. Tot slot zijn ook uitstapjes naar Saint-Remy-de-Provence en het nabijgelegen Glanum absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op Vakantiepark Odalys le Mas des Alpilles

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark in het departement Bouches-du-Rhône? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk