Vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

Vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais is een mooi vakantiepark dat midden in het hart van het regionale natuurpark Camargue ligt. Het vakantiepark ligt niet ver van de stad Arles, die bekend staat om zijn prachtige historische binnenstad. Dit vakantiepark is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in dit gedeelte van de Provence!

Over vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

Vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais ligt op een mooi, groen, goed onderhouden terrein waar het u aan niets zal ontbreken. De accommodaties op dit park zijn geschikt voor reisgezelschappen tot vijf personen. Dit vakantiepark is een geschikte vakantiebestemming voor het hele gezin. Zo is er een mooi buitenzwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Ook is er animatie beschikbaar voor kinderen van alle leeftijden. Hiernaast is er zowel een tennisbaan als een squashbaan en kunt u ook midgetgolfen. Bij de receptie zijn bovendien fietsen te huur waarmee u de prachtige Camargue kunt verkennen. Tot slot kunt u helemaal tot rust komen in de sauna of in het stoombad!

In de omgeving van vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

In de omgeving van vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais is enorm veel te zien en te doen. Zo kunt u naar hartenlust wandelen in de prachtige Camargue. Ook kunt u de prachtige historische stad Arles bezoeken, waar u onder meer oude Romeinse monumenten kunt bezichtigen. Ook uitstapjes naar prachtige plaatsjes als Les Baux-de-Provence, Saint-Rémy-de-Provence en het indrukwekkende Glanum behoren tot de mogelijkheden. Dit vakantiepark is dan ook een heerlijke vakantiebestemming!

Boek uw verblijf op vakantiepark Odalys Les Gardians Le Village Camarguais

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit vakantiepark? Boek uw verblijf op dit mooie vakantiepark bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk