Vakantiepark Odalys Shangri-La

Vakantiepark Odalys Shangri-La is een leuk vakantiepark bij het plaatsje Carnoux-en-Provence, dat in het departement Bouches-du-Rhône gelegen is. Het vakantiepark ligt op slechts zeven kilometer van het charmante kustplaatsje Cassis. Ook zijn de prachtige Calanques van Cassis goed bereikbaar.

Over vakantiepark Odalys Shangri-La

Vakantiepark Odalys Shangri-La is een vakantiepark met comfortabele houten woningen. De verschillende vakantiewoningen zijn geschikt voor reisgezelschappen tot acht personen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 51 vakantiewoningen op dit vakantiepark, dat dan ook niet erg groot is. Op dit vakantiepark kunt u dan ook helemaal tot rust komen. Op het vakantiepark is een mooi zwembad te vinden waar u heerlijk af kunt koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een tennisbaan en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Doordat dit vakantiepark niet ver van zee ligt, behoren dagjes op het strand tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een mooi, rustig gelegen vakantiepark in de Provence, waar u echt even helemaal tot rust kunt komen? Dan is vakantiepark Odalys Shangri-La een uitstekende optie!
Vakantiepark Odalys Shangri-La

In de omgeving van vakantiepark Odalys Shangri-La

In de omgeving van dit leuke vakantiepark is veel te zien en te beleven. Van het schilderachtige havenplaatsje Cassis en de prachtige witte krijtrotsen van de Calanques van Cassis tot aan de mooie stad Marseille. In Marseille is altijd wel wat te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie Abdij Saint-Victor bezoeken. Deze abdij uit de vijfde eeuw is een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze stad. Ook een bezoekje aan de Notre-Dame de la Garde is de moeite waard. Deze prachtige basiliek ligt op het hoogste punt van de stad, een 162 meter hoge kalkstenen rots. Er is zoveel te zien in de omgeving van dit vakantiepark dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op vakantiepark Odalys Shangri-La

Wilt u uw vakantie doorbrengen op dit mooie vakantiepark bij het plaatsje Carnoux-En-Provence in het departement Bouches-du-Rhône? Boek uw verblijf op dit park bij TUI.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Provence!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Bouches-du-Rhône ook interessant: